- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

αυτή τη στιγμή υπάρχει στην βικιπαιδεία το εξης άρθρο

Γνώμη Τηλεόραση


Η Γνώμη Τηλεόραση είναι ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός περιφερειακής εμβέλειας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Ιδρύθηκε το
1989 από τον Παναγιώτη Ελευθεριάδη, ενώ με την ονομασία Γνώμη 93,7 fm λειτουργεί και ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει από τη Θεσσαλονίκη.
Ανάμεσα στα
τηλεοπτικά προγράμματα που προβάλλονται από τη συχνότητα του σταθμού είναι εκπομπές λόγου πολιτικής και αθλητικής επικαιρότητας, ντοκυμαντέρ, τηλεπωλήσεις , μουσικά βίντεο κλιπ και άλλα.'Ολα σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΕΣΡ.


Το 2001 με την δημοσιογραφική υποστήριξη των κ.κ. Γκουγκουλίτσα και Βλαχόπουλου το πρόγραμμα της απευθύνεται με μια αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό.
Η συχνότητα που εκπέμπει στη
Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία: 42 UHF (Χορτιάτης).


http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7_%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7

γραφτηκε

Το θέμα του παρόντος άρθρου δεν ικανοποιεί τα κριτήρια της εγκυκλοπαιδικότητας σύμφωνα με τις οδηγίες της Βικιπαίδειας.
Αν θέλετε, μπορείτε να επεξεργαστείτε το άρθρο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα κριτήρια με αξιόπιστες πηγές. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να παραθέσετε δημοσιευμένες αξιόπιστες τρίτες πηγές αφιερωμένες στο θέμα. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πιθανόν να γίνει
ανακατεύθυνση, να συγχωνευθεί ή να διαγραφεί βάσει των κριτηρίων περί μη εγκυκλοπαιδικότητας.
Αυτό το άρθρο έχει προταθεί για διαγραφή σύμφωνα με την
πολιτική διαγραφής της Βικιπαίδειας.
Παρακαλούμε εκφράστε τη γνώμη σας γι' αυτό στην
καταχώριση της σελίδας στη σελίδα διαγραφών.Είστε ευπρόσδεκτοι να επεξεργαστείτε τη σελίδα, αλλά παρακαλούμε μη διαγράφετε το περιεχόμενο ή την παρούσα σημείωση, καθώς εξελίσσεται η διαδικασία.Προς τον χρήστη που προτείνει τη διαγραφή: Ειδοποιήστε τον χρήστη που δημιούργησε το άρθρο (ή όποιον άλλο μπορεί να ενδιαφέρει) τοποθετώντας τον κώδικα {{subst:εδΓνώμη Τηλεόραση}} —~~~~ στη σελίδα συζήτησής του.


Εκκρεμότητες από το Μάιο
προτάθηκε


διαγραφή. Τηλεοπτικός σταθμός τοπικής εμβέλειας.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 07:52, 2 Ιουνίου 2010 (UTC)







απάντηση


ο χρήστης ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ προτείνει την διαγραφή του άρθρου ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για τους δικούς τους εμπαθείς λόγους οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την πολιτική του ιστότοπου,την γενική εγκυκλοπαιδική γνώση αλλά και με την ελληνική νομοθεσία.

Η άγνοια του (τουλάχιστον σε αυτό το θέμα) είναι φανερή.

Ζητάει την διαγραφή ενός νόμιμου περιφερειακού(και όχι τοπικού όπως λανθασμένα υποστηρίζει) ραδιοτηλεοπτικού σταθμού σαν να πρόκειται για το χίος τβ που ίσως έχει φτιάξει στον υπολογιστή του.

Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ είναι ένα απο τα 4 τηλεοπτικά κανάλια που πήραν πέρυσι την άδεια της πολιτείας και θα εκπέψουν μαζί σε ψηφιακό πακέτο(μαζί με τβ 100,4ε και εγνατία).

Όλοι οι δημοσιογράφοι του συγκροτήματος ανήκουν σε νόμιμες δημοσιογραφικές ενώσεις.

Η εμπάθεια του ίσως να προέρχεται από την πετυχημένη αθλητική στήλη μας www.athlitikignomi.blogspot.com και τις οπαδικές του πεποιθήσεις.

Εγκυκλοπαίδεια στο διαδίκτυο σημαίνει μπαίνω μέσα να μάθω πιό είναι τελικά αυτό το κανάλι από τη Θεσσαλονίκη που ε΄χει μία πετυχημένη αθλητική εκπομπή εδώ και δέκα χρόνια με χιλιάδες τηλεθεατές όταν εγώ αναγκάζομαι να τρώω την σούπα των κατσαροπουρουπουπούρου!παρακαλούμε την δημοσίευση του.




ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ