Τα ανάποδα τιμόνια του Τζίγγερ και ο κύριος Νίκος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Τα ανάποδα τιμόνια του Τζίγγερ και ο κύριος Νίκος

Ο Τζίγγερ τράβηξε χειρόφρενα, έκανε ανάποδα τιμόνια, πάρκαρε την πολύτιμη αντίκα του 1908 και βγαίνοντας πέταξε τα κλειδιά στον Νίκο Κωνσταντόπουλο για να την προσέχει και του είπε σιγανά και αποφασιστικά:
Εδώ τριγύρω θα είμαι. Να προσέχεις το εργαλείο. Κάνε και καμιά βολτίτσα να κάνεις το κομμάτι σου, αλλά κοντινή
Τι κερδίζει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από αυτήν την ομολογουμένως ευφυή κίνηση:

Πρώτον η κουβέντα απομακρύνεται από το αν θα πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών που διαθέτει, αν αντικείμενο των διαπραγματεύσεων είναι και η Παιανία, πόσα, που, ποιος και όλα τα ενοχλητικά.
Δεύτερον, βάζει έναν άνθρωπο στο τιμόνι του ΠΑΟ, ο οποίος αφού επιβίωσε με τις 200.002 διαφορετικές απόψεις στον Συνασπισμό (συγγνώμη 200 χιλιάδες, οι 2 που συμφωνούσαν διαγράφηκαν), οι 2 ή 4 διαφορετικές θέσεις των μετόχων της ομάδας , θα του φαίνονται ομοφωνία.
Τρίτον, δεν ξέρω πόσο θα ανέβει η εκτελεστική δεινότητα της ομάδας με τον Γκοβού, αλλά η ρητορική με τον κύριο Νίκο θα απογειωθεί.
Τέταρτον, ο τρίτος δρόμος προς τον σοσιαλισμό έχει ήδη κατακτηθεί μέσω της λεωφόρου του Champions League, που οι ποδοσφαιρόφιλοι αρέσκονται να ονομάζουν Τσου-Λου
Πέμπτον, δεν χρειάζονται άλλες μεταγραφές.

Είμαστε στα μέσα του Ιουλίου, τόσος ντόρος θα γίνει, η ομάδα είναι κομπλέ. Κι αν δεν πάει καλά σε κάποιο παιχνίδι κατεβαίνει ο κύριος Νίκος στα αποδυτήρια και εξηγεί στους παίκτες τα προβλήματα των οικολογικών κινημάτων, το ρόλο της σύγχρονης ρεφορμιστικής ευρωπαϊκής Αριστεράς, ρίχνει και μια Γένοβα και ο Νίνης από άκακο αρνάκι μετατρέπεται σε παρτιζάνο, βετεράνο του εμφυλίου στη Γιουγκοσλαβία.
Τι να του πει τώρα και η Δαμανάκη, μία υπάλληλος στις Βρυξέλλες, ο Τσίπρας με τις μεταφράσεις του μνημονίου και ο ανανεωτικός Κουβέλης;
Εδώ μιλάμε για δημοσιότητα ροκ σταρ.
Πάντως, στη θέση του Βγενόπουλου θα έστελνα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο στα ΔΣ τον Αλέξη Κούγια.

Το στοίχημα θα είναι στις πόσες συνεδριάσεις, θα έλθει για διαπραγματεύσεις ο Τζίγγερ…

Μικρός Οδυσσέας

http://www.antinews.gr/?p=53659

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ