Το πρόγραμμα της ομάδας στην Πολωνία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Το πρόγραμμα της ομάδας στην Πολωνία

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΑΡΗ και στην συνέχεια ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αύριο στις 8 π.μ. με πτήση τσάρτερ για την Βαρσοβία και από κει οδικώς (197 χιλιόμετρα η απόσταση) θα μεταβεί στο Μπίαλστοκ. Η ομάδα θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Golebiewski (www.golebiewski.pl), από όπου φίλοι της ομάδας από το εξωτερικό μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ


Ο προπονητής της πολωνικής ομάδας Μίκαλ Πρόμπιερτζ θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις 18:30 τοπική ώρα στο στάδιο του γηπέδου. Η προπόνηση των Πολωνών θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ.
Η συνέντευξη Τύπου του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 (τοπική ώρα) στο στάδιο του Μπίαλστοκ, όπου στην συνέχεια στις 20:45 θα πραγματοποιηθεί και η προπόνηση της ομάδας του ΑΡΗ. Η προπόνηση του ΑΡΗ θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ τα πρώτα 15 λεπτά.
Η επιστροφή της ομάδας θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον αγώνα.
Η αποστολή αναμένεται στην Θεσσαλονίκη περίπου στις 6 το πρωί της Παρασκευής
.* Το CONN-X TV εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα στην Πολωνία και θα μεταδώσει το παιχνίδι LIVE στις 21:45 ώρα Ελλάδας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ