Το πρόγραμμα της Ιταλίας - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Το πρόγραμμα της Ιταλίας


χθες, Δευτέρα 26/07, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και του τεχνικού διευθυντή, προκειμένου να αποτιμηθεί η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας.
Αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα, που άπτονται της λειτουργίας της ομάδας και της προσπάθειας ενδυνάμωσής της σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν οι αδυναμίες, οι οποίες εμφανίστηκαν σε όλους τους τομείς.
Ολες οι πλευρές συμφώνησαν στην προοπτική να προχωρήσει η Διοίκηση της ΠΑΕ στην υλοποίηση αξιόπιστων μεταγραφικών κινήσεων, προκειμένου να στελεχωθεί σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα.
Στην αυριανή (Τρίτη 27/07) σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις σχετικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Ο Λούκας Τουπάλσκι αποδεσμεύεται από την δοκιμή του στον ΗΡΑΚΛΗ, ενώ περνούν υπό καθεστώς κρίσης της τεχνικής ηγεσίας οι Γίρι Κρέιτσι και Ντάλιμπορ Ραντούικο.
Το πρόγραμμα της μετάβασης και της προετοιμασίας του ΗΡΑΚΛΗ στην Ιταλία, έχει ως εξής:
Αναχώρηση την Τετάρτη 28/07, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα στις 06:40 και από την Αθήνα για το Μιλάνο στις 09:10 με άφιξη στην Ιταλία στις 10:50 (τοπική ώρα).
Μετάβαση στο αθλητικό κέντρο του Σπιάτζο, κοντά στο Τρέντο. Φιλικά: 30/07, στο Πίντσολο με την Κατάνια, 01/08, στο Τρέντο με την Αλ Νασφ της Σαουδικής Αραβίας, την οποία κοουτσάρει ο Βάλτερ Ζένκα.
Μετάβαση, την Τρίτη 03/08, στο Πίντσολο και στο Ολύμπικ Ρουαγιάλ Χοτέλ, στο επίσημο αθλητικό κέντρο της Γιουβέντους.
Φιλικά: 04/08, στο Τρέντο με τη Φότζια, 07/08, στο Τρέντο με την Πάντοβα, 11/08, Τουρνουά με την Κιέβο Βερόνα και την Μπάρι.
Επιστροφή την Πέμπτη 12/08, με μετάβαση από το Πίντσολο στο Μιλάνο και πτήση για Αθήνα στις 18:25 (τοπική ώρα) και από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη στις 23:30.
Εντείνονται οι προσπάθειες κάλυψης των αγωνιστικών κενών της ομάδας, με προτεραιότητα στις θέσεις του τερματοφύλακα και της αμυντικής γραμμής.

Ο Καρίμ Σολτάνι έφτασε σήμερα, Δευτέρα 26/07, το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.
Είχε την ευκαιρία γνωριμίας με την ομάδα και χαλαρής προπόνησης στην Μίκρα. Κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δήλωσε:
‘Ερχομαι σε ένα μεγάλο Σωματείο, με ιστορία και πολλούς και φανατικούς οπαδούς.
Είμαι χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη, καθώς έμεινα έκπληκτος από τα όσα έιδα για τον ΗΡΑΚΛΗ και τον κόσμο του μέσα από το διαδίκτυο και εύχομαι να προσφέρω και να κατακτήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα’.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ