Νίκος Κωνσταντόπουλος και σχόλια πρασίνων... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Νίκος Κωνσταντόπουλος και σχόλια πρασίνων...

Ο άλλοτε πρόεδρος του Συνασπισμου, Νίκος Κωνσταντόπουλος
είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την προεδρεία στην ΠΑΕ Παναθηναϊκόs.
Ο 68χρονος δικηγόρος, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι είναι το πρόσωπο κοινής αποδοχής που κρατούσε κρυφό όλο αυτό τον καιρό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη όπως και του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πάει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Δύο λόγια για τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε το 1942 στα Κρέστενα, κοντά στην Αρχαία Ολυμπία και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.Από τα φοιτητικά του χρόνια άρχισε την έντονη πολιτική δράση.

Πρώτα διετέλεσε πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Συλλόγων του Πανεπιστημίου της Αθηνών (Δ.Ε.Σ.Π.Α., 1963-1965), μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ε.Φ.Ε.Ε. (1964-1965) και γραμματέας της νεολαίας της Ελληνικής Δημοκρατικής Νεολαίας Ε.ΔΗ.Ν. (1965-1966). Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας οργανώθηκε στη «Δημοκρατική Άμυνα» και συνελήφθη το 1969. Καταδικάστηκε από το Έκτακτο Στρατοδικείο σε κάθειρξη 8 ετών. Παρέμεινε έγκλειστος στις φυλακές Αβέρωφ, Κορυδαλλού και Κέρκυρας μέχρι τον Αύγουστο του 1973.

Το 1974 διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Αντιμοναρχικού Αγώνα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Το 1975, διαφώνησε πολιτικά και διαγράφηκε. Μαζί με τον καθηγητή Σάκη Καράγιωργα και άλλους, ίδρυσαν την «Σοσιαλιστική Πορεία» της οποίας διετέλεσε εκπρόσωπος (1975-1979).

Το 1989 συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος στη συγκρότηση του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου και διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού (1989-1993), ενώ διετέλεσε (εξωκοινοβουλευτικός) υπουργός Εσωτερικών από 2.7.1989 έως 12.10.1989.

Στις 19 Δεκεμβρίου 1993, στο έκτακτο Συνέδριο του Συνασπισμού εξελέγη Πρόεδρος του Συνασπισμού. Επανεξελέγη Πρόεδρος του Συνασπισμού τον Μάρτιο του 1996, από το 2ο Συνέδριο και τον Ιούνιο του 2000 από το 3ο Συνέδριο του Συνασπισμού.

Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας με το ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού στις εκλογές του 1990 και βουλευτής Α΄ Αθηνών στις εκλογές του 1996 και του 2000.

Τον Ιούνιο του 2004 ανακοίνωσε την απόφαση του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, έπειτα από τα απογοητευτικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών και την εσωκομματική κριτική που δεχόταν.

Έξι μήνες αργότερα, ο Συνασπισμός πέρασε στα χέρια του Αλέκου Αλαβάνου.


Σχόλια



-Ρε από τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ καταντάμε στον Νικό Κωνσταντόπουλο του κόμματος των κορμοράνων?
Αναρτήθηκε από 5ΑΣΤΕΡΟΣ

-ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ,ΑΝΕΥΡΟ ,ΑΣΧΕΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ??? ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ
Αναρτήθηκε από ΔΗΜΗΤΡΗΣ

-ΤΕΛΕΙΩΣΕ......ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ.......Η ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ Η ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΣΩΦΕΡ.......ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΑΚ-ΒΟΥΑΓΙΑΖ......
Αναρτήθηκε από ΒΑΣΙΛΗΣ

-ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΣΤΟ ELLADA ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ...ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ!
Αναρτήθηκε από ST.1982

-ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΟΥ ΖΩΗ.

-Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

-Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΠΑΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ.
ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΛΑ ΑΣ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΑΝΕΣ...
Αναρτήθηκε από ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΜΠΕΡΗΣ

-τι κάτσει… δεν λέω τιποτα άλλο… καλά κρασιά… εχω πάθει σοκ… εγω ειμαι της άποψης ο καθένας στο ειδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες του… Οταν οι αλλοι έχουν “λαμόγια” που ξέρουν να τριβονται και με τα "σκατα" σε τετοιες θέσεις εμείς το παίζουμε υπεράνω και καίμε αξιοπρεπείς ανθρώπους… Νεος Λυκουρέζος μου κάνει η φάση… Περαστικά μας
Αναρτήθηκε από wishmaster13

-Παιζει να μην εχει πατησει ποτε του τα τελευταια 30 χρονια γηπεδο.... Ο τεως προεδρος των ΚΟΡΜΟΡΑΝΩΝ...
Αναρτήθηκε από Ιασωνας 1908

-OYTE O ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΧΕ4 ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ,ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΔΟ,ΑΣ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΥΜΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ
Αναρτήθηκε από babis
-ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΛΕ!!Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ 71.ΜΑΘΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΥΑ ΜΙΛΑ
Αναρτήθηκε από s.f
-χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ποτέ στην ζωή μου δεν μετανιωσα που είμαι Παναθηναικός!!!!! μιλάμε για γαμώ τις φάσεις!!!!!!
Αναρτήθηκε από D-68

- Γελάω 10 λεπτά μόνος μου στο γραφείο οπου ναναι θα με φωναξει ο προιστάμενος να με διωξει,δεν μπορω να σταματησω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
Αναρτήθηκε από D-68

-Ωραία, να βάλουμε και την Παπαρήγα στο μπάσκετ και δέσαμε!!!
Αναρτήθηκε από Giorgos73
.....

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ