ρεπορταζ-ηρακλη-ιταλια - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ρεπορταζ-ηρακλη-ιταλια



Πρώτη μέρα ΧΘΕς για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΗΡΑΚΛΗ στην Ιταλία, με την ομάδα να προπονείται πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Spiazzo.

Η πρωινή προπόνηση ήταν στις 11:00 ώρα Ελλάδας (10:00 Ιταλίας) και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, ενώ η απογευματινή ήταν στις 19:00 ώρα Ελλάδας (18:00 τοπική) και περιλάμβανε πολύ ποδόσφαιρο.

Ο Mara ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει την μυική επιβάρυνση, ενώ τμήματα των ομαδικών προπονήσεων ακολουθούν οι Ηλιάδης, Kobayashi και Soltani, ενώ στην υπόλοιπη διάρκεια του προγράμματος ακολουθούν ατομικούς ρυθμούς.


Σήμερα, Παρασκευή 30/07, η 'κυανόλευκη' αποστολή θα μετακινηθεί στο Pinzolo, όπου, στις 18:00 ώρα Ελλάδας (17:00 τοπική), θα αντιμετωπίσει την Catania στην πρώτη φιλική αναμέτρηση επί ιταλικού εδάφους.

Με την ομάδα αρχίζουν δοκιμές δύο Ιταλοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα ο 27χρονος μέσος, Alberto Quadri, ο οποίος ανήκει στη Lazio και ο 27χρονος τερματοφύλακας της Grosseto, Alessandro Caparco, οι οποίοι αναμένονται το βράδυ στο Madonna Di Campiglio, όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

αργά το απόγευμα στο Madonna Di Campiglio πήγαν και οι Γιώργος Μπαντής και Αγγελος Μήτσικας, οι οποίοι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας.
.
ρεπορταζ
αθλητικη Γνώμη

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ