Η πρόκριση θέλει σοβαρότητα. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η πρόκριση θέλει σοβαρότητα.



Μετράμε, πλέον αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Το παιχνίδι της Πέμπτης όσο εύκολο μπορεί να είναι, λόγω ονόματος του αντιπάλου, άλλο τόσο δύσκολο και "πονηρό" μπορεί να αποδειχθεί άν οι παίκτες μας δεν δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα.
Η άσημη Γιαγκελόνια δεν έχει να χάσει τίποτα στην πρώτη της ευρωπαϊκη εμφάνιση στα 90 χρόνια της ιστορίας της, εν αντιθέση με εμάς, όπου ίσως ακόμα και σήμερα μετράμε τις "πληγές" του αποκλεισμού απο την αγνωστη Κοπρίβνιτσα και φυσικά μιλάμε για οικονομικές "πληγές". Εφησυχασμός και σιγουριά δεν χωράνε στα δύο παιχνίδια με τους Πολωνούς και ευτυχώς ο ΑΡΗΣ έχει τον Κούπερ για να μεταδώσει το παραπάνω μήνυμα στους παίκτες.Μπορεί η Γιαγκελόνια να ξεκίνησε με -10 βαθμούς στο περσινό πρωτάθλημα, παρ' όλα αυτά όχι μόνο κατάφερε να σωθεί,τερματίζοντας στην 11η θέση, αλλά και να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το κύπελλο Πολωνίας, αντιμετωπίζοντας βέβαια στον τελικό ομάδα Β' Εθνικής της Πολωνίας.
Πολλές "πρωτιές" είχε η περσινή χρονιά για την Γιαγκελόνια και ευχόμαστε να λάβουν τέλος στις 5 Αυγούστου, όπου και ο επαναληπτικός στο Βικελίδης.
Επαναλαμβάνω ότι η Γιαγκελόνια μπορεί να είναι άγνωστη στον ποδοσφαιρικό χάρτη αλλά δεν μπορώ να πάρω αψήφιστα αυτά που διαβάζω στο διαδίκτυο για την ποδοσφαιρική ταυτότητα της ομαδας.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την χαρακτηρίζουν σκληροτράχηλη μέσα στην έδρα της,με δυναμικό κοινό, καθώς την περσινή σεζόν έχασε μόνο μία φόρα και αυτό απο την πρωταθλήτρια Λεχ Πόζναν και μάλιστα στα τελευταία λεπτά, έχοντας επίσης και πέντε ισοπαλίες.
Δύο εκ των αποτελέσματων της σε πρόσφατα φιλικά παιχνίδια, νίκη με 4-1 επι της Λέστερ και ήττα 1-0 απο την Σάλκε, σίγουρα δείχνουν ότι ο ΑΡΗΣ σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να πάει για "τουρισμό¨ στην Πολωνία.
Άλλωστε δεν φημίζεται και για κάτι τέτοιο η χώρα και πιό συγκεκριμένα το Μπιάλιστοκ.
Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό θα είναι τόσο για το πρεστίζ της ομάδας όσο και για οικονομικούς λόγους ο ΑΡΗΣ να περάσει όχι μόνο τους Πολωνούς αλλά και αν στον επόμενο γύρο είμαστε ικανοί και τυχεροί να προκριθούμε και στους ομίλους του Europe League. Θα θέσει αυτομάτως όλη την χρονιά σε άλλη βάση.
Για αυτό πρέπει η ομάδα να δείξει την απαιτούμενη προσοχή.
Η πρόκριση θα οριοθετήσει και τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και φυσικά θα βοηθήσει στην καλή ψυχολογία για την συνέχεια.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιαγκελόνια και σε αντίστοιχη ψηφοφορία οι φίλοι της Γιαγκελόνια πιστεύουν ότι η κλήρωση με τον ΑΡΗ είναι "Καλή"-"Dobre".
Θα το δούμε στο χορτάρι αυτό.
Ελπίζω κάποιο συνδρομητικό κανάλι να φιλοτιμηθεί και να αγοράσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού για να μην ψαχνόμαστε πάλι με link και δορυφόρους. Το παιχνίδι πάντως θα μεταδοθεί από Πολωνικό συνδρομητικό κανάλι.Το συμπαθέστατο μαλάκιον δίνει ΑΡΗ.....

Υ.Γ. Προς μια πολύ μικρή μερίδα ποδοσφαιριστών, η Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι "μικρή" αλλά η Χαλκιδική είναι ακόμα "μικρότερη". Το νου σας μην έχουμε τα περσινά....

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ