αθλητικη γνωμη-δεοντολογία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

αθλητικη γνωμη-δεοντολογία

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της συνεργασίας της με άλλα ιστολόγια-ιστότοπους, αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του νέου μέσου, που ονομάζεται "κυβερνοχώρος" άρθρα και απόψεις άλλων bloggers.
Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ αρθρογραφούν τακτικά, διακεκριμένοι αθρογράφοι, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ είμαστε ανεξάρτητοι από ομάδες,χρώμματα,κόμματα, εταιρείες και συμφέροντα.

Δημοσιεύουμε όμως άρθρα, που πιθανόν να είναι "χρωματισμένα" αθλητικά,οπαδικά ή και πολιτικά ή κομματικά, χωρίς να λογοκρίνουμε τις απόψεις των αρθρογράφων.
Δεν διεκδικούμε το αλάθητο ! Η συμμετοχή μας σε ένα ιστολόγιο με τέτοια αποδοχή, συνεισφέρει και στη δική μας δια βίου μάθηση την οποία υποστηρίζουμε.
Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ διαχειρίζεται από δημοσιογράφους ,όχι των ολιγοπωλείων αλλά του ρεπορταζ.

Δεν επηρεάζεται από ΠΑΕ,ΟΜΆΔΕς,διοικήσεις,κόμματα ή πρόσωπα.
Δεν συκοφαντεί. Δεν υβρίζει. Δεν χρωματίζεται.Δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται. Δεν αλλάζει τις ιδέες του. Απευθύνεται σε νοήμονα όντα, που δεν έχουν οπαδικές-κομματικές ή άλλες παρωπίδες.
Τηρεί τον Δημοσιογραφικό Κώδικα Δεοντολογίας.
Στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ δεν επιθυμούμε τη σπίλωση ανθρώπων και ομάδων.

Σεβόμαστε τις πηγές.
Έχουμε κάθε είδους ρεπορταζ,από αθλητικό μέχρι πολιτιστικό (αναμεταδίδεται και στο αδελφάκι μπλοκ politistikignomi@blogspot.com)
Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο, να επικοινωνεί μαζί μας στa e-mailΣΥΝΤΑΚΤΕΣ