Η COSMOTE επίσημος χορηγός για την σεζόν 2010-2011 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η COSMOTE επίσημος χορηγός για την σεζόν 2010-2011


Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγίας με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE. Η COSMOTE θα είναι επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Αρης για τρίτη συνεχή χρονιά δηλαδή και για την σεζόν 2010-2011....H COSMOTE, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία τον Απρίλιο του 1998. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρία κατάφερε όχι μόνο να κατακτήσει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, αλλά και να μετεξελιχθεί σε πολυεθνικό όμιλο με παρουσία σε 4 ακόμη χώρες της ΝΑ Ευρώπης: την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την πΓΔΜ και τη Ρουμανία μέσω των θυγατρικών της εταιριών AMC, GLOBUL, COSMOFON και COSMOTE Ρουμανίας αντίστοιχα. Τον Ιούνιο του 2008 το σύνολο των συνδρομητών της COSMOTE στις 5 χώρες παρουσίας της ανέρχεται σε 17,5 εκατ. περίπου, με την πελατειακή της βάση στην Ελλάδα να προσεγγίζει τα 7 εκατ. Σταθερός μοχλός προσέλκυσης νέων συνδρομητών παραμένει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η πλέον επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στη ΝΑ Ευρώπη.
Βασισμένη στο υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο και την προϊοντική της γραμμή που ανανεώνεται και επεκτείνεται διαρκώς προκειμένου να καλύψει όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των καταναλωτών, η COSMOTE ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας.
Αυτή η πετυχημένη πορεία συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει ως άξονες τους Εργαζόμενους, την Υπεύθυνη Λειτουργία, την Αγορά, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.
Επιπλέον, μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητές της, η εταιρία στηρίζει σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις και θεσμούς, στέκεται σταθερά αρωγός σε σημαντικές ενέργειες πολιτισμού και ενισχύει τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.cosmote.gr.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ