Jagiellonia Białystok - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Jagiellonia Białystok

Την Jagiellonia Białystok από την Πολωνία θα αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Τον ΑΡΗ εκπροσώπησαν στην κλήρωση ο Εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης, το στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος Αντόνιο Καλσάντο και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Χρύσανθος Τσαλτίδης.
Η πολωνική ομάδα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη καθώς πέρσι κατέκτησε το κύπελλο Πολωνίας.
Τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 29 Ιουλίου και 5 Αυγούστου.
Με βάση την κλήρωση το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Πολωνία, αλλά αυτό θα οριστικοποιηθεί από την UEFA.σήμερα το απόγευμα μετά τις 18:30 λόγω των αλλαγων που γινονται από την Ομοσπονδία όταν συμπίπτουν αγώνες και άλλων ομάδων από τις ίδιες περιοχές.
Σέρχιο Κόκε: "Σοβαροί για την πρόκριση"
Ο αρχηγός του ΑΡΗ Σέρχιο Κόκε σχολίασε στο www.arisfc.gr την σημερινή κλήρωση για το Europa League κόντρα στην πολωνική Jagiellonia Bialystok:
"Χωρίς καμία αμφιβολία αυτή η πολωνική ομάδα είναι τελείως άγνωστη σε εμάς.
Το άγνωστο πολλές φορές είναι και επικίνδυνο. Σίγουρα δεν έχουν εμπειρίες από ευρωπαικά ματς καθώς θα αγωνιστούν για πρώτη φορά. Από την στιγμή όμως που κατέκτησαν το κύπελλο στην χώρα τους δεν μπορεί παρά να είναι μία αξιόλογη ομάδα.
Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και με πειθαρχία στα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε. Δεν έχει σημασία ποιο παιχνίδι θα δώσουμε πρώτα εκτός ή έντός έδρας.
Πρέπει και στα δύο παιχνίδια να αγωνιστούμε με σοβαρότητα και πειθαρχία ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση των ευρωπαικών κυπέλλων".

*Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου στην Πολωνία και ο επαναληπτικός στις 5 Αυγούστου στο Κλ. Βικελίδης.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ