Eίχα καταλάβει ότι θα με διώξουν" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Eίχα καταλάβει ότι θα με διώξουν"

Ο Μάριο Μπερέτα μίλησε (στο olaPAOK.gr) kai έδωσε την δική του διάσταση στο θέμα της απομάκρυνσής του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και απάντησε σ' όλα όσα τον κατηγορούν.

Ο Ιταλός τεχνικός και το επιτελείο από την Πέμπτη (22/7) αποτελούν παρελθόν από την Τούμπα. Για την λύση της συνεργασίας με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ πολλά γράφτηκαν και πολλά ακούστηκαν.

Το olaPAOK.gr θέλοντας να καταγράψει και την πλευρά του Μάριο Μπερέτα τον συνάντησε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και σας μεταφέρει την δική του άποψη για τα θέματα που απασχόλησαν τον "Δικέφαλο" στο χρονικό διάστημα που κάθισε στον πάγκο του:
Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:
Για το πως αισθάνεται που φεύγει νωρίς: "Σίγουρα μεγάλη απογοήτευση και λίγο θυμό για τα όσα γράφτηκαν και δεν ισχύουν. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κοουτσάρω την ομάδα ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι και αυτό από μόνο του μου προκαλεί έκπληξη.

Λάθη όλοι κάνουν, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και μία πίστωση χρόνου. Όταν απολύεις κάποιον θα πρέπει να έχεις δει κάποια δείγματα της δουλειάς του".
Για το πότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά:

"Περίπου μία εβδομάδα πριν, όταν από την διοίκηση άρχισαν να μου λένε για πράγματα τα οποία γινόταν πέρυσι. Εκεί κατάλαβα πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς την πλευρά μου.
Σίγουρα ο ΠΑΟΚ πήγε καλά πέρυσι, όμως, εγώ τώρα ήρθα και δεν ήξερα πως λειτουργούσαν κάποια πράγματα πέρυσι.
Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως κάτι δεν πηγαίνει καλά".
Για το πότε έμαθε πως θα αποτελέσει παρελθόν: "Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Γερμανία. Το είχα καταλάβει πως θα συμβεί και προτίμησα και εγώ, αφού είδα ότι κάτι πάει στραβά ,να συναινέσω εν μέρει".
Για το θέμα με τον Γκαρσία πριν από τον αγώνα με τη Νυρεμβέργη: "Απλά του είπα πως θα παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Όσα γράφτηκαν και αναφέρουν πως του είπα ότι θα παίξει και μετά όχι είναι ανακρίβειες. Ίσως κάποιοι τα έγραψαν για να ρίξουν ευθύνες σε εμένα. Πάντως αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.

Από τη στιγμή που μας είπε ο γιατρός πως ο παίκτης δεν αισθάνεται καλά δεν μπορούσαμε να μην τον πιστέψουμε".
Για το αν είπε τον Βιτόλο Γάλλο: "Ο Βιτόλο δεν είναι και ο πιο γνωστός παίκτης στον κόσμο, αλλά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Σίγουρα δεν τον γνώριζα πριν τον δω σε βίντεο, αλλά από εκεί μέχρι να τον πω Γάλλο υπάρχει τεράστια διαφορά".
Για το τι έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με την Όφενμπαχ: "Ήμουν πολύ εκνευρισμένος από την εμφάνιση της ομάδας στο ημίχρονο, καθώς είχαμε δεχτεί τρία γκολ και δεν δημιουργήσαμε φάσεις.

Αυτό που γράφτηκε πως οι παίκτες τσακώνονταν μεταξύ τους και πως μπήκε ο Βρύζας στα αποδυτήρια είναι ψέματα".
Για το γεγονός πως δεν χρησιμοποίησε μαζί τους Γκαρσία - Βιτόλο: "Ήθελα να δω και τους Σορλέν - Φωτάκη για να δω τι μπορούν να προσφέρουν.

Ο Γκαρσία είναι παίκτης που θέλει τον καιρό του για να έρθει σε καλή φυσική κατάσταση. Εξάλλου, έπρεπε να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες για να είναι έτοιμοι. Στο ματς με τον Άγιαξ σαφώς και θα έπαιζε".
Για το τι έφταιξε για την κακή εικόνα στα φιλικά: "Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν έτοιμη, αλλά όσο περνούσε ο καιρός θα ανέβαζε στροφές. Έλειπαν και βασικοί παίκτες όπως ο Ίβιτς, ο Λίνο και ο Κοντρέρας. Μάλιστα, στο τελευταίο φιλικό δεν είχαμε ούτε τον Βιεϊρίνια".
Για την τοποθέτηση παικτών σε διαφορετικές θέσεις από τις συνηθισμένες: "Έκανα κάποιες αλλαγές γιατί μας έλειπαν βασικοί παίκτες.


Έλειπε ο Λινό και αναγκαστικά βάλαμε τον Σαβίνι αριστερά. Ο Σορλέν έπαιξε στο κέντρο για τι ήθελα να τον δω με τον Φωτάκη ως δίδυμο. Εξάλλου, πέρυσι που έπαιζε αριστερά είχε πίσω του τον Λίνο και αυτό είναι διαφορετικό. Γενικά δεν είχα παίκτες στα άκρα του κέντρου και γι' αυτό δοκίμασα και τον Φιλομένο".
Για το γεγονός πως πολλοί τον κατηγόρησαν ότι η άμυνα έπαιξε ψηλά: "Όπως είδατε δεχθήκαμε γκολ αποκλειστικά από στημένες φάσεις και αυτογκόλ και όχι με την μπάλα να παίζεται.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπήρξε πρόβλημα που η άμυνα έπαιξε λίγο πιο ψηλά".



απαντήσεις φίλων ΠΑΟΚ



Λογικές απαντήσεις και αναμενόμενες
Λογικό να ζητάει πίστωση χρόνου από τη μία, αλλά από την άλλη κανείς δεν ήθελε να φτιάξει κάτι ΤΩΡΑ.. Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι τα λεφτά από τους ομίλους. Παίξε όπως πριν μέχρι να μπούμε και μετά βάλε τη δική σου πινελιά και θα είχες και εσύ χρόνο για να φτιάξεις ομάδα. Σε τόσο κρίσιμη στιγμή ήθελες να δοκιμάσεις, αφού βλέπεις. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεγαλομέτoxo. Μόνος του προχωράει. Τα λεφτά από τους ομίλους είναι απαραίτητα, δεν θα αντέξουμε αλλιώς. Δεν είναι χαζός ο Ζαγοράκης να σε διώξει γιατί δεν θα έπαιζες καλά μέσα στη χρονιά. Και ο Σάντος δεν έπαιζε στην αρχή. Σε έδιωξε γιατί βιάστηκες να ανακατέψεις τα πράγματα.
Αναρτήθηκε από gk




Λογικές απαντήσεις και αναμενόμενες
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΥΜΦΟΝΩ ΚΑΙ ΕΥΠΑΞΑΝΩ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Αναρτήθηκε από chasapis




αλλα ντι αλλων
Οτι και να λενε οι ΠΑΟΚΑΡΕΣ εδω μεσα ειναι προπονητης που εδειξε οτι ειναι δουλευταρας και δεν απετυχε ποτε στον στοχο που εβαλε...και τον χειροτερο προπονητη να παρεις δεν μπορει να μην δεν πειραξει τπτ... δλδ να πηγαινει στις προπονησεις και να λεει "παιδια καντε οτι κανατε περυσι μην δουλευετε με τον δικο μου τροπο" πριν τον αγώνα "παιδια βρειτε τα μονοι σας δεν ξερω τι σας ελεγε ο σαντος δεν ξερω τι οδηγιες εδινε μπειτε και παιξτε γερα μαζι θα τα πουμε μετα τους ομιλους" Αυτα ειναι χαζα πραγματα που να ξερει ο φιλος τι οδηγιες εδινε ο σαντος και τι ελεγε ο σαντος..δουλευει 20χρονια με ενα συγκεκριμενο τροπο τωρα θα τον αλλαξει?η βλακεια ητανε της διοικησης καθαρα και δεν φταιει σε τπτ αυτος,ολα τα αλλα ειναι προς καταναλωση.... να δουμε τωρα τι θα γινει με τον δερμιτζακη γιατι και εκει οι μισοι λενε αντε να δουμε και οι αλλοι μισοι οτι θα φυγει νυχτα...θα δειξει ο καιρος(που αυτος ελπιζω να τον εχει)
Αναρτήθηκε από Ανέστης




ΤΑ 7 ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ
1.ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ),ΠΡΙΝ ΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ,Champions League.


2.ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΙΝΑΝ ΤΟΝ Beretta ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 300 ΧΙΛ. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ + 150 ΧΙΛ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ.

3.ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ.ΠΑΙΖΟΥΜΕ Champion League ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΟ ΧΟΡΗΓΟ,ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. 4.ΠΛΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΑΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΩΝ 3 ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ.

5.Η ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ,5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΩΝ 3ο ΠΡΟΚΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.

6.Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. 7.ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ 3 ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 12 ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΤΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 8 ΕΚΑΤ.!!!!!!!!
Αναρτήθηκε από INVADER




http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/eixa_katalavei_oti_tha_me_diwksoyn.428441.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ