Δελτίο Τύπου - Προετοιμασία στο training camp της Juventus - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Δελτίο Τύπου - Προετοιμασία στο training camp της Juventus



Ενα μέρος (το δεύτερο) της προετοιμασίας του ΗΡΑΚΛΗ στο εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί στο επίσημο training camp της Juventus.


Ο λόγος για το αθλητικό κέντρο του Pinzolo της Ιταλίας και το ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel, όπου οι ‘κυανόλευκοι’ θα βρεθούν κατά το διάστημα 03/08-12/08.

Νωρίτερα, από 28/07-03/08, η αποστολή θα ‘στρατοπεδεύσει’ στην περιοχή του Trento, όπου θα δοθεί και φιλικό παιχνίδι με την Catania.

Αναλυτικά, οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας στην Ιταλία θα ανακοινωθούν αύριο, Δευτέρα 26/07. Αύριο, Δευτέρα 26/07, αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση με τον κεντρικό χορηγό της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα ανακοινωθούν όλα τα σχετικά με αυτήν τη σημαντική για τα οικονομικά της ομάδας κίνηση.

Πέρα από τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, Remi Fournier, με τον ΗΡΑΚΛΗ αναμένεται να δοκιμαστεί και ο Κροάτης τερματοφύλακας, Marin Skender.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, σήμερα Κυριακή 25/07, έχει ρεπό και επανέρχεται αύριο, Δευτέρα 26/07, στις προπονήσεις με διπλό πρόγραμμα (08:00 και 19:00). Το χθεσινό (24/07) φιλικό με τον Μακεδονικό προσέφερε την ευκαιρία για πολλά και σημαντικά συμπεράσματα, σε πολλά και σημαντικά επίπεδα…

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ