Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΑΕΙ Τ ΗΝ ΑΕΚ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΑΕΙ Τ ΗΝ ΑΕΚ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

διαβάστε ένα άρθρο με άποψη.
όποια ομάδα και εαν υποστηρίζετε.

του Πικροχολου ΝΙΚ

Δεν θα μπορούσα να μην πάρω θέση πάνω στα γεγονότα πού έλαβαν χώρα στο Ελ Πάσο, με πρωταγωνιστές ορισμένους ανεγκέφαλους οπαδούς της ΑΕΚ και τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς.
Πρώτα απ΄όλα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είμαι και εγώ από τους ανθρώπους που δεν συμπαθώ τον Σέρβο.Πιο σωστά θα έλεγα ότι δεν τον γουστάρω.Και δεν τον γουστάρω μετά από την φυγή του από την ομάδα μου για να πάει στον Θρήνο.Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγε.Έλεγε ότι δεν υπάρχει θέμα ενώ είχε κλείσει στην ψαραγορά.

Γιατί εγώ ήξερα τον ΑΕΚτζή Μπάγιεβιτς και όχι τον επαγγελματία Μπάγιεβιτς.Ο Σέρβος βέβαια το σκυλομετάνιωσε,ζήτησε συγνώμη,είπε ότι εκανε λάθος επιλογή, αλλά αυτό λίγο έχει σημασία για μένα.

Επαναλαμβάνω ότι δεν γουστάρω το Μπάγιεβιτς. Το λέω από την αρχή για να μην παρεξηγηθώ.Απλώς αγαπάω την ομάδα μου,θέλω να ορθοποδήσει και για αυτό αναγκάζομαι να ανέχομαι και να συμβιβάζομαι.Σέβομαι τον θεσμό που λέγεται προπονητής της ΑΕΚ και όχι τον Μπάγιεβιτς.Κοιτάω την ομάδα μου αγωνιστικά και τον Μπάγιεβιτς τον αγνοώ για το καλλό της ομάδας μου.

Θα αναφέρω ένα παράδειγμα για να το καταλάβουν καλλύτερα όλοι.΄Εστω ότι εγώ έχω μια επιχείρηση και δεν γουστάρω ορισμένους υπαλλήλους μου. Όμως οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι είναι αποδοτικοί,είναι παραγωγικοί με αποτέλεσμα η δουλειά μου να έχει κέρδη από αυτούς. Εγώ λοιπόν για το καλλό της δουλειάς μου μπορεί να μην τους γουστάρω αλλά επειδη από αυτούς η επιχείρηση μου έχει κέρδη τους κρατάω.Δε σημαίνει ότι τους αγαπάω αλλά ότι τους ανέχομαι για προσωπικό μου συμφέρον και για το καλλό της επιχείρησης μου. Συμβιβάζομαι απλώς και τίποτα παραπάνω.

Θεωρώ τον Μπάγιεβιτς τον κορυφαίο προπονητή που δούλεψε στην Ελλάδα.Άσχετα αν εγώ δεν τον γουστάρω σαν άνθρωπο(εξήγησα τους λόγους).Δεν μπορώ να μη του αναγνωρίσω ότι είναι μεγάλος προπονητής.Και θεωρώ ότι είναι ο μόνος που μπορεί να επαναφέρει την ΑΕΚ εκεί που ήταν κάποτε. Στα χρόνια που ήταν εκείνος προπονητής πάλι.Αφήνω λοιπόν το Μπάγιεβιτς να δουλέψει. Αφήνω τον Σέρβο απερίσπαστο να κάνει τη δουλειά του.Για μένα δεν υπάρχει ο ΑΕΚτζής Μπάγιεβιτς αλλά ο προπονητής Μπάγιεβιτς.Θέλω έργο μόνο. Θέλω την ομάδα να παίζει μπάλλα όπως παλιά.Και δε σας κρύβω ,πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να το πετύχει. Το έχει αποδείξει.

Με όλες τις δυσκολίες απέναντι στη νοσηρή αυτή εικόνα που δείχνει τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ σε κάθε επίπεδο. Με το ένα δέκατο του μπάτζετ απέναντι στους ανταγωνιστές της, χωρίς έδρα,με ακραίους μπακ τον Καράμπελα και το Γεωργέα,με διχασμό,με ανύπαρκτη διοίκηση και με τόσα άλλα.Επειδή λοιπόν ο Σέρβος είναι η μόνη λύση πρέπει να τον στηρίξουμε άσχετα αν τον συμπαθούμε ή όχι.Και γω δεν τον γουστάρω αλλά τον στηρίζω για το συμφέρον της ομάδας μου.Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλοι. Καταλάβετε το. Δεν έχουμε την πολυτέλεια εμείς για διχασμούς .Έχουμε χίλια δυό προβλήματα αυτό μας λείπει τώρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο.Πόσο περισσότερο κακό εχει κάνει ο Σέρβος απέναντι σε κάποιους άλλους που αποδεδειγμένα(με απόφαση δικαστηρίου) καταχράστηκαν λεφτά?Και το πιο σημαντικό κατά την γνώμη μου που από κει πηγάζουν όλα τα προβλήματα της ΑΕΚ : Πόσο περισσότερο κακό έχει κάνει ο Σέρβος απέναντι στον άνθρωπο που γκρέμισε το γήπεδο της ΑΕΚ? Τον Μπάγιεβιτς του έκαναν επίθεση 50 ανεγκέφαλοι αλήτες.Μεγάλη μαγκιά 50 εναντίον ενός. Δεν υπάρχει τσίπα,δεν υπάρχει ντροπή.Άσε που είμαι σίγουρος αν έρχονταν ένας προς ένας θα έτρωγαν ξύλο από τον 62χρονο Σέρβο.Είμαι σίγουρος γι αυτό.

Για να κλείσω λίγο την παρένθεση, θα αναφέρω ότι ό ανθρωπος που γκρέμισε το γήπεδο της ΑΕΚ ,κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει φάει ούτε μια φάπα. Όταν την πέφτουν 50 στον Μπάγιεβιτς τι πρέπει να κάνουν στον .....κύριο που γκρέμισε το γήπεδο.Δεν πρέπει να του την πέσουν τουλάχιστον 15.000 αναλογικά με το μέγεθος της ζημιάς απέναντι στην ομάδα. Αλλά εκεί προς γενική κατάπληξη ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Απόλυτη σιωπή. Θα έλεγα πιο σωστά περίεργη σιωπή.

Γκρέμισμα του γηπέδου της Ν.Φιλαδέλφειας σημαίνει τεράστια αγωνιστική και οικονομική ζημία.Αγωνιστική γιατί όλοι ξέρουν τη σημαίνει Ν.Φιλαδέλφεια για τον αντίπαλο.Προξενόύσε πάντα τον τρόμα στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Και σε μια κακή βραδιά η ΑΕΚ ήξερες ότι θα κερδίσει. Τώρα δεν υπάρχει αυτό στο αχανές ΟΑΚΑ.
Οικονομική γιατί η ΑΕΚ κάθε χρόνο πληρώνει ένα σημαντικό ποσό στο ολυμπιακό στάδιο. Για βάλτε πόσα χρόνια γίνεται αυτό και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα.Μιλάμε για τεράστια οικονομική ζημιά. Ποιός λοιπόν είναι η αιτία των δεινών της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια? Ο Μπάγιεβιτς?

Και επειδή προσωπικά γνωρίζω κάποια πράγματα και ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τα πω,πόσοι απο σας γνωρίζετε ότι ο Σέρβος έδωσε πρόσφατα ένα ποσό γύρω στις 10.000 ευρώ στην Ερασιτεχνική για να κλείσουν κάποιες τρύπες?Πόσοι από σας γνωρίζετε ότι ο Σέρβος πλήρωσε υπαλλήλους της ΑΕΚ(όχι υψηλόμισθους) με δικά του λεφτά ενώ ο ίδιος έχει να πλήρωθεί εδώ και καιρό?

Για να επανέλθουμε στο συμβάν έχω να πώ ότι το καταδικάζω. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω.Το καταδικάζουμε όλοι μας.Γύρισε την ομάδα χρόνια πίσω. Τι άλλο θα δούμε.Και όλοι έχουν δώσει σημασία άν αυτό το έκανε η ORIGINAL ή όχι. Αυτό είναι το θέμα ρε παιδιά?Ας κοιτάξουμε λίγο την ουσία. Ότι είμαστε απαράδεκτοι και προκαλούμε το γέλιο.Η ORIGINAL είναι ένας σύνδεσμος που έχει προσφέρει πολλά αλλά έχει κάνει και λάθη με αποκορύφωμα το άδειασμα στον Μελισσανίδη στις εκλογές και τη στήριξη στον Ντέμη. Ακόμα πληρώνει αυτό το λάθος. Το έχει παραδεχτεί ότι ήταν λάθος της. Και το κακό είναι ότι το πληρώνει η ΑΕΚ. Πιστεύω ότι πολλά θα είχαν αλλάξει αν δεν έκαναν εκείνο το λάθος.Η ΑΕΚ θα ήταν τώρα σε άλλο επίπεδο.

Ας αφήσουμε λοιπόν το Μπάγιεβιτς. Έχει κάνει λάθη αλλά μπροστά στα εγκλήματα που έκαναν άλλη τα λάθη του είναι μηδαμινά. Ας κοιτάξουμε την ομάδα που δεν έχει γήπεδο,που δεν έχει διοίκηση, που δεν έχει λεφτά, που δεν έχει 2 ακραίους μπακ που είναι υπέραπαραίτητοι στην ομάδα μας .Ας κοιτάξουμε χίλια δυό άλλα πρώτα και μετά τον Μπάγιεβιτς.

Εκεί που προσπαθούμε να βάλουμε τάξη και ενώ κάθε πρόβλημα έδειχνε ότι σιγα σιγά έβρισκε το δρόμο του πάλι κάτι έγινε.Είναι τυχαίο πιστεύετε? Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και προσέξτε μη δούμε κωμικοτραγικές καταστάσεις απο δω και πέρα.

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ .ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ

Ο ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ NICK

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ