Αποστολή και πρόγραμμα της ομάδας Αρη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αποστολή και πρόγραμμα της ομάδας Αρη

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΑΡΗ και στην συνέχεια ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αύριο στις 8.10 π.μ. με πτήση τσάρτερ για την Βιέννη .


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ


Ο προπονητής της αυστριακής ομάδας κ. Karl Daxbacher θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις 11:00 τοπική ώρα στο στάδιο της Αούστρια.

Η συνέντευξη Τύπου του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 (τοπική ώρα) στο στάδιο Franz Horr Stadium,, όπου στην συνέχεια στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί και η προπόνηση της ομάδας του ΑΡΗ.

Η προπόνηση του ΑΡΗ θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ τα πρώτα 20 λεπτά.Η επιστροφή της ομάδας θα πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα.

Η αποστολή αναμένεται στην Θεσσαλονίκη περίπου στις 4 το πρωί της Παρασκευής.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ