ρεπορταζ ηρακλή - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ρεπορταζ ηρακλή


Διπλή προπόνηση και χθες (04/08) στο αθλητικό κέντρο του Pinzolo, με ασκήσεις αντοχής και φυσικής κατάστασης, το πρωί και πολύ ποδόσφαιρο και εσωτερικό διπλό, το απόγευμα. Victoras Iacob και Bogdan Mara δεν μετέχουν του κανονικού προγράμματος, ωστόσο ανεβάζουν ρυθμούς, με τον πρώτο να προπονείται ατομικά μετά τη θεραπεία του και τον δεύτερο, παράλληλα με τη θεραπευτική αγωγή, να προπονείται μόνος σε εντατικούς ρυθμούς και να βρίσκεται στον δρόμο της επαναφοράς σε πλήρη επίπεδα.

Στην Μίκρα συνεχίζουν με πρόγραμμα διπλών προπονήσεων οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Pablo Lima και Νίκος Αραμπατζής, ενώ η πρωινή προπόνηση περιλαμβάνει και ασκήσεις γυμναστηρίου για ενδυνάμωση.

Οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές αναμένουν την επιστροφή της αποστολής από την Ιταλία, προκειμένου να ενσωματωθούν στην ομάδα, με την προοπτική, έως τότε, να έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος προσαρμογής, το οποίο είναι απαραίτητο, για να μπουν σε πλήρεις ρυθμούς προετοιμασίας.


Σύσκεψη για θέματα ασφαλείας και ηλεκτρονικού εισιτηρίου πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Μίκρας, μεταξύ των διοικούντων και των αρμοδίων στελεχών της ΠΑΕ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των μετατροπών, που προβλέπονται να ισχύσουν στο συγκεκριμένο τομέα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ