σχόλιο για ΑΡΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

σχόλιο για ΑΡΗ


του ΧΑΡΗ ΓΚ.


Ο Άρης παίζει αύριο την πρόκριση στους ομίλους με την Αούστρια στην έδρα της.

Το νικηφόρο 1-0 του πρώτου αγώνα στο αήττητο εδώ και 22 εντός έδρας αγώνες Χαριλάου-Βικελίδης του δίνει το λιγότερο το 60-65 τοις εκατό των ποσοστών πρόκρισης.

Αυτό είναι το ποσοστό επικράτησης που έχει ο Αρης είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν τα παπαγαλάκια που τρώνε κανναβούρι από το κίτρινο στρατόπεδο.
Δεν θεωρώ ότι γράφοντας την πραγματικότητα κάνω κακό στην ομάδα του ΑΡΗ αντίθετα θεωρώ ότι την φέρνω προ των ευθυνών της.

Το 70 τοις εκατό των ομάδων που νίκησε 1-0 στον πρώτο αγώνα προκρίθηκε έναντι 30 τοις εκατό .
Αυτό αφού ισχύει για όλους στο ποδόσφαιρο πρέπει να ισχύει και για τον ΑΡΗ .
Εκτός εαν θεωρούν κάποιοι ότι δεν παίζει ποδόσφαιρο αλλά τσιλίκι...

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο Αρης έχει διασταυρωθεί ξανά με Αυστριακή ομάδα, το 1974 όταν αντιμετώπισε σε διπλές αναμετρήσεις τη Ραπίντ Βιέννης στο πλαίσιο της 1ης φάσης του Κυπέλλου UEFA, με τον Άρη να γνωρίζει την ήττα με 3-1 στη Βιέννη ενώ η νίκη με 1-0 στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης δεν έφτανε για να πάρει την πρόκριση.
Ακόμα η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη του Άρη στην Ευρώπη χρονολογείται το 1968 στη Βαλέττα της Μάλτας όταν κέρδισε με 6-0 τη Χιμπέρνιαν, ενώ η μεγαλύτερη ήττα πραγματοποιήθηκε την ίδια χρονιά όταν μετά την πρόκρισή του από τη Χιμπερνιαν αντιμετώπισε την Ουγγρική Ουίπεστ από την οποία διασύρθηκε με 9-1, σκορ που αποτελεί μελανό σημείο στην αν μη τι άλλο αξιοπρεπή παρουσία του Άρη στην Ευρώπη.
Υ.Γ
Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ και τα ασπρόμαυρα παπαγαλάκια..

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ