σχόλιο για ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

σχόλιο για ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ

Έγραψε ο DonMits*

Παρελθόν αποτελεί λοιπόν για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας.

Η ΠΑΕ μάλιστα ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πριν μέρες και δήλωση του Ζήση, ο οποίος όμως στην πραγματικότητα δεν μας λέει ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση στην οποία η ΠΑΕ μας ενημερώνει ότι "ο Πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας αποφάσισαν απο κοινού να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο συνεργασίας για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή". σδφ

Από καιρό ήδη κυκλοφορούσε στις διάφορες ιστοσελίδες ότι ο Βρύζας είναι πικραμένος, χολωμένος και δεν ξέρω τι άλλο γιατί πλέον αισθάνεται ότι αποτελεί "πιόνι", ότι δεν περνάει ο λόγος του, ότι έχει παραγκωνιστεί κλπ κλπ.

Πιο αργά κυκλοφόρησε - από Αθήνα μεριά - ότι ο Βρύζας θα πάει στην Εθνική σαν βοηθός του Σάντος.

Τους πραγματικούς λόγους δεν θα τους μάθουμε ποτέ, όπως δεν μάθαμε ποτέ γιατί αποχώρησε πέρσι (έστω και προσωρινά) ο Ζαγοράκης.

Η αλήθεια είναι ότι το γυαλί των σχέσεων Ζαγόρ-Ζήση είχε σπάσει όταν έφυγε ο Ζαγοράκης και κλήθηκε ο Βρύζας να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και κυρίως όταν ο Θοδωρής ξαναγύρισε και ο Ζήσης αναγκάστηκε να υποβαθμιστεί σε αντιπρόεδρος. Προσωπικά - και χωρίς να το ξέρω απόλυτα - θεωρώ ότι το ρόλο της έπαιξε κι η ιστορία Μπερέτα.

Ο οποίος ήταν προσωπική επιλογή του Βρύζα, λανθασμένη επιλογή όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος, κι η οποία του χρεώθηκε.

Έκτοτε πιστεύω ότι ο Ζήσης ετέθη ουσιαστικά εκτός αποφάσεων κι οδηγήθηκε στην πόρτα της εξόδου. Την οποία - κατά τη γνώμη μου πάντα - όφειλε να διαβεί μετά τα παιχνίδια με τη Φενέρ. Και στο κάτω-κάτω θα πω εγώ, εδώ εμείς βάζουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, τις διακοπές μας, τις φιλίες μας, εσύ ρε Ζήση δεν είχες την υπομονή να κάτσεις άλλες 15 μέρες;;;

Ας πήγαινες για μπάνια σε κανά νησί στο κάτω-κάτω...

Είχα πει πέρσι όταν έφυγε ο Ζαγοράκης ότι ο ΠΑΟΚ δεν μένει σε πρόσωπα, όσο μεγάλα κι αν είναι αυτά. Για αυτό λέμε "ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα".

Κι έτσι είναι.Από εκεί και πέρα όμως δημιουργούνται και κάποια ερωτήματα, τα οποία καλό θα ήταν να αποσαφηνιστούν για να μην μένουν σκιές και για να μην δημιουργείται κλίμα καταστροφολογίας και ακούγονται απόψεις του τύπου "καληνύχτα", "το καράβι βουλιάζει", "ο Ζαγόρ τον έδιωξε", "ο Ζαγόρ θα φάει τον ΠΑΟΚ" κι άλλες τέτοιες παπαριές που άκουσα στα ράδια χτες.

Και τα ερωτήματα έχουν να κάνουν με τους λόγους φυγής του Ζαγόρ πέρσι, τους λόγους επιστροφής, τους λόγους που ο Ζαγόρ δεν επέμεινε στην πρόσληψη Δερμιτζάκη ενώ δεν πίστευε στον Ιταλό, τους λόγους φυγής του Ζήση, το πως θα κλείσει η τρύπα των 3 εκ. από πέρσι.

Τα ζητήματα αυτά πρέπει να τεθούν επί τάπητος, όχι για να ικανοποιηθεί η περιέργειά μου, αλλά για να ηρεμήσει η ομάδα κι ο κόσμος.
Εγώ δεν είμαι χολωμένος με το Βρύζα που φεύγει. Επιλογή του είναι. Θεωρώ λάθος το χρονικό σημείο, αλλά δεν του κρατάω κακία.

Προσέφερε πολλά στον ΠΑΟΚ σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, έτρεξε πολύ για τον ΠΑΟΚ, κουράστηκε.
Έκανε και κάποια λάθη, αλλά ως γνωστόν, λάθη δεν κάνουν αυτοί που γενικώς δεν κάνουν τίποτα
Κι ο Ζήσης έκανε πολλά για τον ΠΑΟΚ.

ΖΗΣΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Α.Γ

έγιναν μικρές τυπογραφικές παρεμβάσεις για την δημοσίευση.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ