Πακέτα εισιτηρίων για τα ευρωπαικά παιχνίδια - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πακέτα εισιτηρίων για τα ευρωπαικά παιχνίδια


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από αύριο Τρίτη τίθενται σε κυκλοφορία πακέτα εισιτηρίων για τους τρεις αγώνες για τους ομίλους του Europa League.


Τα πακέτα εισιτηρίων είναι σε προνομιακές τιμές σε σχέση με τα μεμονωμένα εισιτήρια. Πιο συγκεκριμένα οι τιμές σε μεμονωμένα εισιτήρια και πακέτα εισιτηρίων είναι οι παρακάτω:


ΘΥΡΕΣ 1-3: 50 ευρω το πακέτο εισιτηρίων, 20 ευρώ τα μεμονωμένα εισιτήρια

ΘΥΡΑ 2: 80 ευρώ το πακέτο εισιτηρίων, 35 ευρώ τα μεμονωμένα εισιτήρια.

ΘΥΡΑ 9: 100 ευρώ το πακέτο εισιτηρίων, 40 ευρώ τα μεμονωμένα εισιτήρια.

ΘΥΡΑ 7: 150 ευρώ το πακέτο εισιτηρίων, 60 ευρώ τα μεμονωμένα εισιτήρια.

ΘΥΡΑ 6: 75 ευρώ το πακέτο εισιτηρίων, 30 ευρώ τα μεμονωμένα εισιτήρια,


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επισημαίνει ότι με βάση την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ δέσμευση μεγάλου αριθμού θέσεων από την UEFA, αλλά και για λόγους ασφαλείας (των κενών θέσεων που υποχρεωτικά θα προκύψουν) ΔΕΝ είναι δυνατόν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας να διατηρήσουν την θέση τους και στα ευρωπαικά παιχνίδια.

Για αυτό και από την μία θέτει στην κυκλοφορία πακέτα εισιτηρίων με μειωμένες τιμές, ενώ παράλληλα οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα αγοράς των μεμονωμένων εισιτηρίων.

Για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 16 Σεπτεμβρίου τα μεμονωμένα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την προσεχή Παρασκευή και θα υπάρχει προτεραιότητα για τους κατόχους διαρκείας ως και την επόμενη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου.


Από την επομένη θα τεθούν σε κυκλοφορία για όλο τον κόσμο. Τα πακέτα εισιτηρίων θα διατίθενται από το ARIS MOBILE μέχρι και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ