Για τους εκπροσώπους του Τύπου: Το καθεστώς επικοινωνίας με τα Μ.Μ.Ε για τη νέα περίοδο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Για τους εκπροσώπους του Τύπου: Το καθεστώς επικοινωνίας με τα Μ.Μ.Ε για τη νέα περίοδο

Οσον αφορά στο θέμα της επικοινωνίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και με αφορμή την έναρξή της, κατόπιν συνεννόησης της Διοίκησης με το Ποδοσφαιρικό Τμήμα, αποφασίστηκαν τα εξής:
Ο Προπονητής της ομάδας, κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, πέρα από την καθιερωμένη από τη Super League τοποθέτησή του, μετά τους επίσημους αγώνες, θα παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, σε κάθε αγωνιστική εβδομάδα της περιόδου (όχι, βεβαίως, όταν ακολουθεί διακοπή Πρωταθλήματος).
Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε, οι οποίοι θέλουν να προχωρήσουν σε συνέντευξη (για τον γραπτό ή ηλεκτρονικό Τύπο) εντός της εβδομάδας με ποδοσφαιριστή της ομάδας, θα πρέπει να ενημερώσουν για το αίτημά τους το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, προκειμένου, σε συνεννόηση με το Ποδοσφαιρικό Τμήμα, να προωθηθεί και, εφόσον είναι εφικτό, να ικανοποιηθεί.
Πέρα από αυτήν την διαδικασία, δεν είναι επιτρεπτή πραγματοποίηση συνέντευξης ποδοσφαιριστή του ΗΡΑΚΛΗ και παρακαλούνται θερμώς οι εκπρόσωποι του Τύπου να τη σεβαστούν.
Κάθε Τρίτη, σε αγωνιστική εβδομάδα, ορίζεται Media Day (εφόσον το πρόγραμμα έχει δύο προπονήσεις θα καθορίζεται η μία από τις δύο). Σε αυτήν οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε είναι ελεύθεροι να παρακολουθούν το πρόγραμμα, οι φωτορεπόρτερ να κάνουν πλάνα, όπως και τα τηλεοπτικά συνεργεία.
Από το Ποδοσφαιρικό Τμήμα, μετά τη λήξη της προπόνησης, θα ορίζεται ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο οποίος θα προχωρά σε σύντομες δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Βεβαίως, μετά τους επίσημους αγώνες της ομάδας, εξακολουθεί να υφίσταται η δυνατότητα σύντομων δηλώσεων έξω από τα αποδυτήρια, όποιων ποδοσφαιριστών το επιθυμούν. Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκ των προτέρων, ευχαριστεί τους εκπροσώπους του Τύπου για τη κατανόηση και τη συνεργασία τους.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ