To προφίλ της Austria Wien - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

To προφίλ της Austria Wien

Από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ μας δώσαν το προφίλ της ΑΟΥΣΤΡΙΑ και σας το παρουσιάζουμε.
Από τον δεύτερο προκριματικό γύρο ξεκίνησε την φετινή της προσπάθεια η Αούστρια Βιέννης, αντίπαλος του ΑΡΗ στο Europa League.
Στον δεύτερο προκριματικό γύρο απέκλεισε τη βοσνιακή Σιρόκι Μπρίγεκ, με 2-2 και 1-0, ενώ πιο εύκολα ήταν τα πράγματα στον τρίτο προκριματικό γύρο καθώς πέρασε τη Ρουχ Χορζόφ με δύο νίκες, 3-1 (εκτός) και 3-0 εντός έδρας .
Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1911, χρώματά της είναι το μοβ και άσπρο, ενώ έδρα της είναι το «Φραντς Χορ», χωρητικότητας 13.600 θεατών.
Την περασμένη περίοδο τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα με 75 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωταθλήτρια Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο νικώντας με 3-1 στην παράταση την Αντμίρα. Την φετινή σεζόν μετά από 3 αγωνιστικές έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία και βρίσκεται στην κορυφή με τη Νόισταντ και τη Στουρμ Γκρατς. Έχει κατακτήσει 23 φορές το πρωτάθλημα, 27 το Κύπελλο και 6 το Σούπερ Καπ Αυστρίας. Προπονητής της ομάδας είναι ο Αυστριακός Καρλ Νταξμπάτσερ.
Την Κυριακή στις 18:30 (τοπική ώρα) αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Ριντ, όπου θα δώσει το παρών κι ο υπεύθυνος Σκάουτινγκ του ΑΡΗ Γιάννης Μιχαλήτσος προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΟΥΣΤΡΙΑ
Τερματοφύλακες
1 SZABOLCS SAFAR13 HEINZ LINDNER21 ROBERT ALMER
Αμυντικοί
2 FERNANDO TROYANSKY3 GEORG MARGREITTER4 ALEKSANDAR DRAGOVIC5 MANUEL WALLNER14 MANUEL ORTLECHNER22 MARIN LEOVAC29 MARKUS SUTTNER
Μέσοι
6 PETER HLINKA7 FLORIAN KLEIN8 PATRICK SALOMON15 PETR VORISEK16 ZLATKO JUNUZOVIC18 MICHAEL LIENDL20 ALEXANDER GORGON26 JULIAN BAUMGARTLINGER30 MILENKO ACIMOVIC
Επιθετικοί
10 SCHUMACHER11 TOMAS JUN17 ANDREAS TIFFNER19 MARKO STANKOVIC9 ROLAND LINZ
.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ