Yasoo_Holidays_-_Σας_προσφέρουμε_ένα_πενθήμερο_διακοπών_σε_ένα_απολαυστικό_περιβάλλον_μόνο_με_250_€ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Yasoo_Holidays_-_Σας_προσφέρουμε_ένα_πενθήμερο_διακοπών_σε_ένα_απολαυστικό_περιβάλλον_μόνο_με_250_€

Δημιουργήσαμε ένα υπέροχο, ολοκαίνουργιο χώρο για τις διακοπές σας στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής (http://www.yasoo-apartments.gr/).
Χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα στη μαγευτική Ολυμπιάδα, μόλις 80 χλμ από τη Θεσσαλονίκη με αξιόπιστη πρόσβαση μέσω της Εγνατίας οδού σε μόλις 60 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη.

Απολαύστε τις μαγευτικές παραλίες και εξερευνήστε τα δεκάδες υπέροχα μέρη τριγύρω όπως τα αρχαία Στάγειρα που είναι σε απόσταση ενός λεπτού από την Ολυμπιάδα, το θαυμάσιο Βουνό του Χολομώντα, τα νησιά Κάπρος και Αμμουλιανή και πολλά πολλά ακόμη.
Διαμονή
Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Yasoo Apartments είναι όλα δίχωρα, θα σας εξασφαλίσουν μία εξαιρετικά άνετη διαμονή στο πιο όμορφο και ήσυχο σημείο της Ολυμπιάδας, πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού, μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα, με εξαιρετική δροσιά ιδιαιτέρως το βράδυ (22 με 24 βαθμούς Celsius).
Όλα τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα αποτελούνται από κρεβατοκάμαρα, σαλοκουζίνα και WC, έχουν υψηλές προδιαγραφές, φτιαγμένα με εξαιρετικό μεράκι, για ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους και όχι να κάνουν παραχωρήσεις στην άνεση και την ποιότητα διακοπών. Όλα τα διαμερίσματα του Yasoo Apartments μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 ως 4 άτομα. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, είδη μαγειρικής, τηλεοράσεις flat CRT & TFT, A/C, συνεχής δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο 24 ώρες, υπέροχα μεγάλα μπαλκόνια, άνετα WC με καμπίνες και ζεστό νερό συνεχώς με φιλικό για το περιβάλλον τρόπο, και κυρίως με σεβασμό για τον επισκέπτη.
Επικοινωνία για κρατήσεις
Για να κάνετε την κράτηση σας επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: +30 6983153300 ή +30 6983155324, ή εναλλακτικά στείλτε email στη διεύθυνση mailto:%20reservations@yasoo-apartments.gr.
Προσφορά γνωριμίας
Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε ένα πενθήμερο διακοπών μόνο με 250 €. Η προσφορά περιλαμβάνει πέντε διανυκτερέσεις στο Yasoo Holidays από Πέμπτη 26 Αυγούστου ως Τρίτη 31 Αυγούστου (αναχώρηση).
Κάντε την κράτηση σας τώρα και χρησιμοποιήστε τον ειδικό προωθητικό κωδικό 1004. Ενημερωθείτε για όλες μας τις προσφορές από την παρακάτω διεύθυνση ( http://www.yasoo-apartments.gr/offers_el.html ).
----------------------------------------------------

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ