Φιλική νίκη στα Γιάννενα με 0-1 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλική νίκη στα Γιάννενα με 0-1


o ΑΡΗΣ επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννενα στο φιλικό που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα πλαίσια της μεταγραφής του Κώστα Καζναφέρη.

Σε ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές δεν μπορούσε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο λόγω του βαρύτατου από την βροχή αγωνιστικού χώρου ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες (μόνο οι Φατί, Μίσελ αγωνίστηκαν και στα δυο ημίχρονα) και τελικά πήρε τη νίκη με γκολ του Νέτο στο 85΄.


Ο Φατί πέρασε πολύ ωραία κάθετη πάσα για τον Χαβίτο ο τελευταίος πάσαρε στον Αραβίδη που σούταρε δυνατά για να απομακρύνουν πάνω στην γραμμή οι Ηπειρώτες, αλλά με το Νέτο να… καραδοκεί και με κοντινή κεφαλιά να σημειώνει το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αύριο η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει ρεπό και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναικό που ορίστηκε για το προσεχές Σάββατο στις 19:30 στο Κλ. Βικελίδης.


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς (46’ Κηπουρός), Ντάσιος (60’ Στάθης), Πάντος, Κώτσιος (77’ Βαρτζιώτης), Βάντερσον (51’ Μιχαήλ), Κεϊτά (71’ Τζημόπουλος), Ανδράλας (71’ Νικολόπουλος), Κυριάκος(88΄Οικονόμου), Ντε Βισέντι (83’ Ιωάννου), Σιαλμάς (62’ Σκούφαλης), Μπακαγιόκο (60’ Κουτσοσπύρος).


ΑΡΗΣ : Χουάνμα (46’ Βελλίδης), Κουλουχέρης (46’ Νέτο), Ρονάλντο (46’ Οικονομόπουλος), Κόκε (46’ Αραβίδης), Ρουίζ (46’ Τσέζαρεκ), Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης (46’ Χαβίτο), Μενδρινός (46’ Σουάρεζ), Λαζαρίδης (46’ Οριόλ), Πρίττας (46’ Τόχα).

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ