Ανακοίνωση Α.Θ 10 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση Α.Θ 10

Εδώ και πολλές μέρες παρακολουθούμε την εξέλιξη ενός σήριαλ το οποίο έχουμε ξαναζήσει.
Ο μπασκετικός Ηρακλής μετά από 4 χρόνια στην Α2, έφτασε η ώρα να επιστρέψει εκεί που του αξίζει. Αυτή την ώρα προσπαθούν να καθυστερήσουν με διάφορα τεχνάσματα και κόλπα οι ίδιοι μπασκετικοί κύκλοι που κατάντησαν το συγκεκριμένο άθλημα τον φτωχό συγγενή του ποδοσφαίρου.
Την περασμένη εβδομάδα πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι η διοίκηση του Ηρακλή, ως «ένδειξη καλής θέλησης» αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας. Μια μέρα πριν ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος καλούσε τους παίκτες του Ηρακλή να μην αγωνιστούν στο επερχόμενο παιχνίδι κυπέλλου.
Σεβόμενοι την ανάγκη συσπείρωσης του κόσμου του Ηρακλή σε μια τέτοια δύσκολη συγκυρία επιλέξαμε να μη σχολιάσουμε το συγκεκριμένο γεγονός, ούτε να ζητήσουμε εξηγήσεις από τη διοίκηση του μπάσκετ.
Έπειτα όμως και από την τελευταία κίνηση που είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ του Σαββάτου είμαστε αναγκασμένοι να μιλήσουμε με διαφορετική γλώσσα και μάλιστα δημοσίως. Αρχικά θεωρούμε γελοιότητα η οποία πλήττει το πρεστίζ του συλλόγου να οργανώνεται μέσα σε μερικές ώρες ένας φιλικός αγώνας και να γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί μυστικός από τον κόσμο.
Ζούμε στο 2010 και δε νομίζουμε ότι υπάρχει έστω και μια στο εκατομμύριο ένας ολόκληρος αγώνας μπάσκετ να κρατηθεί κρυφός. Είναι πέρα για πέρα υποκριτικό ένας αγώνας με μια ομάδα όπως η συγκεκριμένη με την οποία αγωνίστηκε ο Ηρακλής να ονομάζεται «φιλικό». Φιλικός θεωρείται ένας αγώνας μεταξύ ομάδων τις οποίες διέπει κάποια φιλία. Αν εσείς οι οποίοι προέρχεστε από τις κερκίδες του Ηρακλή μπορείτε να βρείτε κάτι που να «δένει» αυτές τις δυο ομάδες πείτε το και σε μας!
Είναι απαράδεκτο ως προδοτικό να φέρνετε στο σπίτι μας αυτόν ο οποίος ενώ είναι γνωστός για την «ηρακλειδοσύνη» του, πέρσι προτίμησε αντί του Ηρακλή, να πάει με μηδενικό συμβόλαιο στην ομάδα που παλιότερα έβριζε .
Είναι ο ίδιος ο οποίος καλεί με ανακοινώσεις του συνδέσμου, τον οποίο προεδρεύει, τους καλαθοσφαιριστές να μην αγωνιστούν στον Ηρακλή και τις ομοσπονδίες να μη δώσουν πιστοποιητικό στην ομάδα μας.
Είναι ο «ηρακληδέας» Λάζαρος Παπαδόπουλος, στον οποίο εσείς επιτρέψατε να σουλατσάρει ανενόχλητος στους διαδρόμους του Ιβανωφείου στα πλαίσια του φιλικού το οποίο κλείσατε.
Τέλος είναι επικίνδυνο και τουλάχιστον βλακώδες, σε μια εποχή που ο μπασκετικός Ηρακλής βάλλεται από παντού και έχουμε ανάγκη μέχρι και τον τελευταίο οπαδό και φίλαθλο του Ηρακλή η διοίκηση να προχωρά σε μια κίνηση η οποία ήταν σίγουρο εξ αρχής ότι θα ξενέρωνε μεγάλο μέρος του κόσμου. «
Συγχαρητήρια» στους εμπνευστές αυτής της κίνησης και σε όσους την ανέχτηκαν! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Τα υπόλοιπα από κοντά!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ