ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ

Αγαπητέ φίλε Χάρη

1)Έχεις απόλυτο δίκιο για την εκπομπή της Αθλητικής Γνώμης. Φυσικά και δε συμβιβάστηκε με κανένα και δεν έκανε γαργάρα το θέμα. Ήμουν σίγουρος γι αυτό. Χρόνια παρακολουθώ την εκπομπή και ξέρω με ποιούς έχω να κάνω.
Σου το λέεω εγώ που είμαι δύσκολος άνθρωπος και αυστηρός όχι μόνο με την ομάδα μου αλλά και με τον ίδιο τον εαυτό μου.Θεωρώ λοιπόν δεδομένο ότι η Α.Γ δεν ανήκει στη συνομοταξία της δημοσιογραφικής κλίκας.
Δε χρειάζεται να το πώ πιστεύω εγώ που χρόνια παρακολουθώ την εκπομπή.

2)Έχεις δίκιο επίσης ότι κάθε ομάδα έχει ανόητους οπαδούς με ανάλογες πράξεις.
Εγώ όμως δε κρίνω την πράξη ενός ηλίθιου.Κρίνω την ενέργεια της εφημερίδας να αναγάγει την ηλιθιότητα σε λεβεντιά.Κρίνω τα λανθασμένα πρότυπα που προβάλει στην κοινωνία.

3)Συμφωνώ μαζί σου με την άποψη "Κόψτε δεξιά την ίδια ώρα που κάνει την εκπομπή''. Θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Πρίν 7-8 χρόνια ενώ έκανα jokking άκουγα με γουοκ μαν από το συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΑΡΗ-ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο. Εκείνος ο ...... δημοσιογράφος που μετέδιδε το μάτς ξαφνικά λέει: Έχει τη μπάλλα ο Σόλομον.
Για να δούμε πως θα χορέψει τον Μπλάκνει. Συνεχίζει ο απερίγραπτος το σόου:Το τρίποντο του Σόλομον έχει ξεσκίσει την ΑΕΚ(μάλιστα ζήτησε και συγνώμη για την έκφραση του αυτή). Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ξαναπαρακολούθησα το σταθμό ούτε για ενημέρωση για αγώνες στοιχήματος. Μετά έμαθα ποιος σταθμός ήταν γιατί τον άκουγα κατά λάθος.
Και θυμάμαι και το όνομα του....... Δημοσιογράφου.

4)Γνώμη μου είναι ότι για τη βία ευθύνη έχουν πολλοί παράγοντες. Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι οι δημοσιογράφοι.Δεν είπα όλοι οι δημοσιογράφοι. Υπάρχουν έντιμοι δημοσιογράφοι. Αλλά κάθε χώρος,κάθε κλάδος έχει και τον καμπινέ του.

5)Με έκανε εντύπωση αυτό που μου ανέφερες για τον αγώνα Ελβετικού πρωταθλήματος που παρακολούθησες. Δες τη διαφορά ανάμεσα στην Ελβετική και την αρρωστημένη Ελληνική κοινωνία και νοοτροπία.

Με εκτίμηση
Ο ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ NICK


απάντηση

-Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τα καλά σου λόγια
-Οι οπαδοί δημοσιογράφοι είναι ότι χειρότερο όχι μόνο στον χώρο αλλά στο άθλημα.
Δυστυχώς κάποιοι που τους υπερασπίζουν και τους ακολουθούν νομίζουν ότι ,ότι κάνουν το κάνουν οι ''κύριοι΄'' αυτοί για την ομάδα ενώ η αλήθεια είναι ότι το κάνουν για το συμφέρον τους.
Γνωρίζω αρκετούς δε που άλλη ομάδα ήταν(ή είναι) και άλλη ομάδα υπερασπίζουν στον αέρα .....για να έχουν δουλειά...
-Δεν είμαι αντίθετος στις Οπαδικές περιγραφές αγώνων αρκεί να γίνονται από οπαδικά-''ομαδικά'' ραδιοφωνα-ΜΜΕ.
-Οι δημοσιογράφοι έχουν το μερίδιο τους στη βία και είναι το μεγαλύτερο διότι μπορούν να κάνουν κάτι και δεν κάνουν τίποτα.
ΌΛοι οι άλλοι κάτι έχουν προσπαθήσει να κάνουν..
-Παντού υπάρχει βία,ακόμα και στην Ελβετία,απλά υπάρχει και καταστολή της ή πάνω από όλα μέτρα για να μην αναπαράγεται πολλαπλώς
.Στην Ελλάδα θεωρούν επιτυχία εάν διώξουν τη βία από τα γήπεδα και την πάνε στους δρόμους ή στα καφέ. Δεν είναι λύση αυτή.
Η βία δεν μπορεί να σταματήσει αλλά μπορεί να περιοριστεί πολύ σημαντικά.
-Για τον συγκεκριμένο κυριο δημοσιογράφο-μεγαλοεκδότη κτλ δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο ,κρατάω μόνο το Βοναπάρτειο ''τουπέ '' του.......
-Ραντεβού τη Δευτέρα
ΧΑΡΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ