εγκαίνια! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

εγκαίνια!


Παρασκευή μετά τις 20:00 το κέντρο της Πόλης θα πάρει φωτιά. Η Αυτόνομη Θύρα που μεγαλώνει με γοργά βήματα σε 3 μόλις χρόνια ζωής, αποκτά ένα νέο σπίτι-κόσμημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αριστοτέλους(Μητροπολίτου Γενναδίου με Ιουστινιανού γωνία).
Ένας χώρος που πλέον προσφέρει τα πάντα σε όποιον θέλει να μας γνωρίσει από κοντά, ένα στέκι που θα ζήλευαν πολλά οπαδικά club του εξωτερικού, ένας χώρος που έχει όμως πολλά έξοδα και πλέον οι ευθύνες όλων μας μεγαλώνουν. Τον καινούργιο σύνδεσμο θα τον λειτουργούμε τις καθημερινές, ενώ τις ημέρες των αγώνων θα είμαστε κανονικά στο «κουτούκι» μας, στο Αυτόνομο Πάρκο, απέναντι από το Καυτανζόγλειο.
Μη χάσει κανείς αυτά τα εγκαίνια. Παίκτες από πολλά τμήματα θα δώσουν το παρών όπως και πλήθος κόσμου, 3 μέρες πριν μιας ακόμη νίκης που θα μας κρατήσει για 4η Αγωνιστική στην κορυφή της Βαθμολογίας.
Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Y.γ Από αύριο ξεκινά η αυστηρή τήρηση προτεραιότητας στα εγγεγραμένα μέλη η λίστα των οποίων ξεκινάει από την αρχή. Σε πρώτη φάση τα μέλη θα πέρνουν σε πιο προνομιακές τιμές τα material του συνδέσμου

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ