Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Πάντα παίζουμε για τη νίκη» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Πάντα παίζουμε για τη νίκη»

Ο Έκτορ Ραούλ ΚούπεΡ
τοποθετήθηκε για τον αγώνα κόντρα στην Ρόζενμποργκ αύριο το βράδυ στο Τροντχάιμ σημειώνοντας ότι πάντα η ομάδα του ΑΡΗ αγωνίζεται για τη νίκη:
"Η Ρόζενμποργκ είναι πολύ καλή ομάδα.
Μετά τη νίκη μας επί της Ατλέτικο όλοι περιμένουν πολλά από μας, αλλά δεν θα αγχωθούμε. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά και η ισοπαλία σίγουρα δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα. Πάντα η ομάδα μου παίζει για τη νίκη κι όχι για δύο αποτελέσματα. Έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για την επιτυχία. Η εμφάνισή μας απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν καλή, αλλά αν με ρωτήσετε, θέλω να δω την ομάδα μου ακόμη καλύτερη.
Πάντα θα είναι αυτή η προσδοκία μου. Στόχος είναι να έχεις πάντα μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου κι έτσι αντιμετωπίζουμε το ματς με τη Ρόζενμποργκ. Στο ποδόσφαιρο οι καιρικές συνθήκες παίζουν το ρόλο τους. Ο καιρός τώρα είναι καλός και μαθαίνουμε ότι θα είναι περίπου έτσι και το βράδυ της Πέμπτης, ίσως με λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία.
Οι παίκτες μου πρέπει να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν κάτω από όλες τις συνθήκες. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε βήμα-βήμα και να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές μέσα στο γήπεδο. Τώρα έχουμε την Ευρώπη, μετά τον ΠΑΟΚ, αλλά το ότι έχω πολλές επιλογές κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μου. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον ευρωπαικό αγώνα κι στην συνέχεια θα στρέψουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα".
Σάκης Πρίττας: «Μεγάλο κίνητρο»
Τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ εκπροσώπησε ο Σάκης Πρίττας που σημείωσε:
«Είναι αλήθεια πως όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο σε αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ξέρουμε εξάλλου ότι μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο και την νίκη μας έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις του κόσμου. Δεν θα έχουμε όμως εύκολο έργο κόντρα στην Ρόζενμποργκ, η οποία έχει αδιάλειπτη παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα τα τελευταία χρόνια και είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα. Ωστόσο εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει περισσότερες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Πριν αρχίσει το παιχνίδι πολλά μπορείς να πεις για το αποτέλεσμα του αγώνα. Θα προσαρμοστούμε στα δεδομένα του αγώνα και θα κυνηγήσουμε την νίκη, χωρίς να σημαίνει ότι η ισοπαλία θα είναι κακό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα ήταν θετικό ακόμα κι αν καταφέρναμε να πάρουμε τον ένα βαθμό, αλλά πρώτιστα αυτό το οποίο θέλουμε είναι να παλέψουμε για τη νίκη που θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα και γενικότερα στον όμιλο, αλλά και σε σχέση με τους Νορβηγούς».
*Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΑΡΗ στο στάδιο της Ρόζενμποργκ. Η προπόνηση κράτησε περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά και φυσικά κυμάνθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ