ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΟ

Περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι απόψε στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη" για να "σπρώξουν" τους πράσινους στο διπλό.
Τα πρώτα δείγματα τα είχε ο Παναθηναϊκός από χθες όταν και περισσότεροι από 50 οπαδοί υποδέχτηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο της Καβάλας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρασίνων, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα είναι στην πόλη της Μακεδονίας, αναμένεται να πλησιάσουν τις 4.500!
Αριθμός ρεκόρ για εκτός έδρας αγώνα.
Και δεν είναι μόνο κόσμος από την Καβάλα, αλλά και από τις γύρω περιοχές της Βορείου Ελλάδος που έσπευσαν να προμηθευτούν τόσο τα 3.219 εισιτήρια που έδωσε η Καβάλα στον Παναθηναϊκό, αλλά να αγοράσουν και πολλά από την πόλη.
Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είπε και η ΠΑΕ οι φίλαθλοι που θα μετακινηθούν θα πρέπει την ημέρα του αγώνα μέχρι τις 17:30 να βρίσκονται στην είσοδο Νέου Λιμανιού «ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄», πριν την ανατολική είσοδο της πόλης, ακολουθώντας την Εγνατία Οδό από τους οδικούς κόμβους της, Ελευθερών – Αγίου Ανδρέα – Αγίου Σίλα έως και τον κόμβο του Νέου Λιμανιού.
Τα λεωφορεία με τα οποία θα μεταβούν οι φίλαθλοι στο γήπεδο θα σταθμεύσουν σε χώρο που θα τους υποδειχθεί από τον Επικεφαλής των μέτρων.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ