Με τσαμπουκά και λεβεντιά ο ΠΑΟΚτσής οπαδός κατέβηκε από το πούλμαν και πήρε στο κυνήγι τους Τούρκους οπαδούς της Φενέρ στα σοκάκια της Πόλης'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Με τσαμπουκά και λεβεντιά ο ΠΑΟΚτσής οπαδός κατέβηκε από το πούλμαν και πήρε στο κυνήγι τους Τούρκους οπαδούς της Φενέρ στα σοκάκια της Πόλης''


Η σφραγίδα του ΠΑΟΚτσή στην πόλη","Με τσαμπουκά και λεβεντιά ο ΠΑΟΚτσής οπαδός κατέβηκε από το πούλμαν και πήρε στο κυνήγι τους Τούρκους οπαδούς της Φενέρ στα σοκάκια της Πόλης''
Όχι δεν πρόκειται για πολεμικό ανακοινωθέν.Το παιδί που κατέβηκε από το λεωφορείο δεν είναι ο Καραισκάκης ο Λεωνίδας ούτε ο Μ.Αλέξανδρος που τρέχουν να μαζέψουν τα λάφυρα του πολέμου.
Είναι ένας οπαδός(δεν έχει σημασία ποιας ομάδας) ο οποίος πετάει κάτι σε οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.Εγώ θα έλεγα μάλιστα ο συγκεκριμένος οπαδός της φωτογραφίας να τιμηθεί για το ανδραγάθημα που έκανε. Να του δοθεί παράσημο ανδρείας,ίσως το χρυσό κλειδί της πόλης με το που θα επιστρέψει το παιδί στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να βγει και ειδικός νόμος να μπει το παιδί στο δημόσιο μετά από αυτή την πράξη ανδρείας όπως συμβαίνει με τους Πρωταθλητές.

Εγώ προτείνω να τεθεί θέμα στη βουλή.Γιατί δεν είναι και λίγο αυτό που έκανε.Έδειξε λεβεντιά και τσαμπουκά όπως λέει και ο...... συγγραφέας.
Λοιπόν παιδιά να σταματήσουμε την πλάκα.
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλαίμε η να γελάμε με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Η αλήθεια είναι ότι πριν από μερικά χρόνια θα μου φαινόταν παράξενο ένα τέτοιο δημοσίευμα.
Αν όμως δούμε πιο προσεκτικά την κατάπτωση της Ελληνική Κοινωνίας πρέπει να προσαρμοστούμε με την πραγματικότητα.
Τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν θα μας προκαλούν σε λίγο έκπληξη.
Εγώ προσωπικά τέτοιο δημοσίευμα δεν είχα διαβάσει ούτε στον Πρωταθλητή.
Στην αρχή είπα είναι δυνατόν?
Σε ποιούς απευθύνετε?
Σε Ζουλού και ουρακοτάγκους?
Ακούγεται ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα πουλάει τα πιο πολλά φύλλα στη Β.Ελλάδα.Μπορεί μια εφημερίδα να μη διαμορφώνει χαρακτήρες αλλά σίγουρα επηρεάζει.Ο νέος τη διαβάζει και δημιουργεί μια τάση.Και αυτό είναι λυπηρό.Δημιουργεί στο υποσυνείδητο του λανθασμένα πρότυπα.
Το να βγεις απο το λεωφορείο και να πετάξεις μια πέτρα για να πετύχεις τον άλλο είναι παληκαριά. Να το ξέρετε δηλαδή.Και αν ανοίξετε και κανένα κεφάλι ακόμα καλλύτερα.
Μετά θα γλείφετε τον κάθε Ζαγοράκη και τον κάθε Βουλευτή της Θεσσαλονίκης να σας βγάλει από τη φυλακή ή να γλυτώσετε τα δικαστήρια.
Προσωπικά θεωρώ τους δημοσιογράφους αιτία της βίας στην Ελλάδα.Οχι ότι δεν υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που ευθύνονται για τη βία.Στην Ελλάδα και ειδικότερα στο χώρο του αθλητισμού υπάρχουν .... δημοσιογράφοι που δεν έχουν τελειώσει καμμία σχολή δημοσιογραφίας, που δε ξέρουν ούτε μια ξένη γλώσσα,που δε ξέρουν να μιλάνε, που δε ξέρουν να γράφουν, που έχει ακουστεί ότι δεν έχουν λευκό ποινικό μητρώο,που όταν ήταν οι ίδιοι παδοσφαιριστές διακρίνονταν όχι για τις αγωνιστικές αλλά για τις εξωαγωνιστικές τους δραστηριότητες.
Αυτοί λοιπόν γράφουν σε εφημερίδες,αυτοί κάνουν εκπομπές σε ραδιόφωνα και ο κόσμος τους ακούει.
Στο βωμό του συμφέροντος όμως όλα επιτρέπονται.
Πετυχημένος εκδότης κρίνεται εκείνος που πουλάει τα πιο πολλά φύλλα την ημέρα.Τώρα αν δεν υπάρχει ενημέρωση ,ήθος και άλλα στοιχεία αυτό έχει λίγο σημασία. Είμαι σίγουρος ότι αν είχε άλλο τίτλο η εφημερίδα εκείνη τη μέρα θα πουλούσε λιγότερα φύλλα.

Αυτό όμως είναι και το ανησυχητικό και πρέπει να μας προβληματίσει.Πρέπει να προβληματίσει την κοινωνία μας. Ο κόσμος γενικά είναι μπερδεμένος.Δεν ξέρει πλέον να ξεχωρίσει το καλό από το κακό,το έντιμο από το ανέντιμο,το ηθικό από το ανήθικο,το μαύρο από το άσπρο.
Πως θα σκεφθεί λοιπόν το παιδάκι που διαβάζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα?
Ποια είναι τα πρότυπα που προβάλονται τόσο απροκάλυπτα στην νεολαία μας?
Ποιος ευθύνεται για τη βία στους αθλητικούς χώρους?
Πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος σε μια άλλη χρονική στιγμή θα σχολιάσει και θα αποδοκιμάσει φαινόμενα βίας?
Ως πότε το κράτος θα επιτρέπει σε επαγγελματίες οπαδούς να κάνουν αθλητικές εκπομπές?
Ως πότε η η βλακεία θα ταυτίζεται με τον ηρωισμό?
Ως πότε θα έχουμε θύματα βίας στους αθλητικούς χώρους?
Πότε το κράτος θα τιμωρήσει ένα ανάλογο δημοσίευμα από όπου και αν προέρχεται?
Γιατί μειώνει τη πρόκριση του ΠΑΟΚ αγωνιστικά?
Η αρχή είχε γίνει στην πόλη από τον Γκαρσία.Η γροθιά στον Ντιόγο αντί να θέσει τον παίκτη εκτός ομάδας για απρεπή συμπεριφορά όχι μόνο δεν έγινε αλλά μετέτρεψε τον παίκτη σε ήρωα Μακεδονομάχο.
Αντί να του τραβήξουν το αυτί που άφησε την ομάδα με 10 παίκτες σε σημείο που παίζονταν η πρόκριση τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για την σπουδαία αυτή ενέργεια.Δεν είπα φυσικά ότι ο Ντιόγο είναι λουλούδι για μύρισμα.

Ενας χαραμοφάης και μισός είναι.
Είχα εντοπίσει στην εκπομπή σας το φαινόμενο αυτό και περίμενα συνέχεια.
Και δικαιώθηκα με αυτό το δημοσίευμα.
Ε λοιπόν αίσθηση μου είναι ότι θα δούμε ακόμα χειρότερα φαινόμενα.

Ο ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ ΝΙCK


απάντηση/


Καταρχήν φίλε Νικ απευθύνεσαι σε τρίτο πρόσωπο πληθυντικού ,νομίζουμε ότι και εσύ είσαι μέρος αυτής της κοινωνίας άρα καλύτερα να χρησιμοποιείς πρόσωπο πρώτου πληθυντικού.
Όλους μας παίρνει η μπάλα!
Σημείωσε όμως ότι η Α.Γ δεν ανήκει στην συνομοταξία της δημοσιογραφικής κλίκας που ''έθαψε'' το θέμα.
Τώρα για τους ήρωες οπαδούς που πρέπει να τους στήσουμε άγαλμα γιατί πέταξαν πέτρες στους Τούρκους κάποτε ο κ.Κόκκαλης είπε την αλήθεια.

Αυτούς έχουμε!
όλοι.....όλες οι ομάδες.....κακοί δεν είναι μόνο οι Ολυμπιακοί.....ούτε μόνο οι Ποακτσήδες....όλοι.

Και αυτοί που τα κάνουν και ακόμα περισσότερο αυτοί που τους αφήνουν να τα κάνουν.
Ο κύριος που έχει την συγκεκριμένη εφημερίδα έγινε κάποιος από αυτούς που θέλουν αυτή την κατάσταση που η αρρώστια της θα φτάσει κάποτε vα προσφέρουν και ένα όπλο μαζί με τη φυλλάδα .

Στο χέρι σας είναι,κόψτε δεξιά,την ίδια ώρα που κάνει εκπομπή ,υπάρχει και η άλλη άποψη,αυτή που δεν θέλησε ποτέ να βάλει στην εφημερίδα του ή στον σταθμό του για να μην φανεί η διαφορά....
ΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.


Υ.Γ
Τον Αύγουστο που ήμουν Στη Βασιλεία ,οι εφημερίδες στο ματς Βασιλεία-Λουκέρνη 1-4 είχαν σαν είδηση την ταυτοποίηση και την σύλληψη 12 χούλιγκαν που είχαν κάνει επεισόδια σε προηγούμενο αγώνα.
Εδώ αυτοί είναι σύμβουλοι του προέδρου.....

για το υ.γ

ΧΆΡΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ