Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-1: Δίκαιο Χ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-1: Δίκαιο Χ

Έγραψε ο DonMits

Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-1 για την 1η αγωνιστική του Europa League 2010-2011
Με εκτός έδρας ισοπαλία ξεκινήσαμε προχτες βράδυ
.Το αποτέλεσμα το κρίνω δίκαιο. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει στη φάση που δεν ήμασταν στο χόρτο, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν ο βέλγος τερματοφύλακας δεν έβγαζε 2 καλά σουτ των Βιερίνια - Φωτάκη στις καθυστερήσεις

.Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι και για 15-20 λεπτά ήμασταν σαν υπνωτισμένοι. Ευτυχώς σε εκείνη τη φάση του αγώνα η Μπριζ δεν εκμεταλλεύτηκε την ανυπαρξία μας, αλλά είχε μόνο ένα δοκάρι.

Μετά ισορροπήσαμε τον αγώνα, αλλά πρακτικά δεν απειλήσαμε.
Στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλύτερα, κλείσαμε τη Μπριζ, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να κάνει αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές ο Κοντρέρας έχασε μια κρίσιμη μάχη στο κέντρο κι ο παλιός γνώριμός μας Κουεμάχα έκανε το 1-0.
Κάπου εκεί η ομάδα ξύπνησε, πίεσε πιο ορθολογικά, δημιούργησε κι έχασε φάσεις.

Το 1-1 ήρθε από κεφαλιά του Μαλεζά μετά από κόρνερ του Βιερίνια. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με το διπλό στο τέλος, αλλά δεν μας έκατσε.Συνολικά στα 90' δεν είχαμε καλή εμφάνιση, κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει.
Έχω επίσης την αίσθηση ότι σεβαστήκαμε την Μπριζ παραπάνω απ' όσο της έπρεπε, με κίνδυνο μάλιστα να χάσουμε. Πρόκειται για μια πολύ μέτρια ομάδα που αν είχε πιεστεί εξ αρχής θα την είχαμε πάρει άνετα.

Σκόρπιες σκέψεις:

- Τραγικός ο Κοντρέρας χτες. Πολλά λάθη, πολλές λάθος τοποθετήσεις. Ευτυχώς ο Στελάρας ήταν σε πολύ μεγάλη μέρα.
- Κακός κι ο Βιτόλο. Σε άλλο ματς. Ευτυχώς τον κάλυψε ο Γκαρσία.
- Ο Σνάουτσνερ ήταν το γνωστό χαντάκι χτες. Αμυντικά τέλειος, επιθετικά ανύπαρκτος. Και σε συνδυασμό με τη μέτρια απόδοση του Λίνο από αριστερά, ουσιαστικά δεν είχαμε τη δυνατότητα να ασκήσουμε πίεση από πίσω.
- Ο Βιερίνια διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Όπως κι ο Σάλπι. Πρέπει να επανέλθουν όμως.- Ο Παπάζογλου δεν πήρε μπαλιές, για μένα θα ήταν άδικο να τον κρίνουμε. Ίσως να μην έπρεπε να ξεκινήσει ενδεκάδα και να μπει στη φάση του αγώνα που χρειάζεσαι την κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή
.- Ο Ίβιτς τραγικός. Έπρεπε να είχε αντικατασταθεί από το Φωτάκη νωρίτερα.
- Καλά στοιχεία μας έδειξε ο Ελ Ζαρ, αλλά χρειάζεται ακόμα παιχνίδια. Η είσοδός του πάντως έδωσε πνοή στην ομάδα
.- Λίγο ντεφορμέ ήταν κι ο Δερμιτζάκης χτες. Άργησε να αντιδράσει μετά το 1-0 κι ίσως δεν διάβασε το παιχνίδι σωστά. Νομίζω ότι η δήλωση "καλή κι η ισοπαλία" επηρέασε την ομάδα και την έκανε να είναι πολύ νωχελική.
Πιστεύω έπρεπε να χτυπήσει το διπλό.Στον άλλο αγώνα η Ντινάμο κέρδισε 2-0 τη Βιγιαρεάλ στο Ζάγκρεμπ. Κάτι που μπορεί να μην είναι πολύ βολικό για εμάς, αλλά μας δείχνει κιόλας ότι κι η Βίγια δεν είναι σε σπουδαία φόρμα.
Επόμενος αγώνας στην Τούμπα με τη Ντινάμο στις 30/09/2010 στις 22.05.
Και φυσικά την Κυριακή έχουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου (στις 18.15 τελικά) όπου πρέπει να παρουσιαστούμε σαν ΠΑΟΚ.

Συνθέσεις:
Club Brugge: Στίνεν, Χέφκενς, Νταλμά (80' Βάργκας), Ντιράρ, Ντονκ, Βερμάλεν (24' λ.τ. Σίμεϊς), Γκέρετς, Ντίαζ, Οτζίτζα, Κουεμάχα, Πέρισιτς
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Σνάουτσνερ, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (89' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (90' Φιλομένο), Παπάζογλου (73' Ελ Ζαρ)Κίτρινες κάρτες: Σίμεϊς - Βιτόλο, ΣνάουτσνερΓκολ: 61' Κουεμάχα - 78' Μαλεζά


ο DonMits πίνει καφεδάκι στο http://paoki.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ