Έγραψε ο DonMits - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Έγραψε ο DonMits


Συνέντευξη τύπου από το Ζαγοράκη

Συνέντευξη τύπου έδωσε πριν λίγες μέρες ο Ζαγοράκης
Σε πολλά και διάφορα θέματα αναφέρθηκε χτες ο Θοδωρής στην συνέντευξη που έδωσε μαζί φυσικά και με τον Βιολίδη, ο οποίος μας ανέλυσε κυρίως τα οικονομικά ζητήματα.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε όλα τα ζητήματα.
Το τι είπαν Ζαγοράκης & Βιολίδης μπορείτε να το διαβάσετε π.χ. στο contra.gr ή στο sport24.gr
Την συνέντευξη όπως ηχογραφήθηκε από τον Libero μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ
.Εγώ θα κρατήσω μερικά σημεία τα οποία θέλω να σχολιάσουμε:

- Ο ΠΑΟΚ φέτος πάει για πρωτάθλημα. Αυτή είναι η ξεκάθαρη θέση του Ζαγοράκη. Δεν είναι κάτι που δεν ξέρουμε, ούτε κάτι που δεν συζητάμε εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες μεταξύ μας. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο η δήλωση αυτή φορτώνει την ομάδα με άγχος, κατά πόσο αυξάνει την πίεση του κόσμου προς την ομάδα και κυρίως κατά πόσο ενεργοποιούνται τα αντανακλαστικά κάποιων σκοτεινών κέντρων. Ας μην ξεχνάμε πως μας στερήθηκε πέρσι η δυνατότητα να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το όνειρο του πρωταθλήματος.

- Μιας και αναφερόμαστε σε αυτό: έγινε ξεκάθαρο και στη χτεσινή συνέντευξη ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τρόπο να προστατευτεί από κακές και στημένες διαιτησίες. Κάτι που σημαίνει δυο πράγματα: α) ότι συνεχίζουμε να παίζουμε καθαρά και να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο και β) ότι θα έχουμε και πάλι εμετικές διαιτησίες εις βάρος του ΠΑΟΚ. Τόσο απλά.

- Οικονομικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το περσινό άνοιγμα κλείνει με τα φετινά έσοδα από τη συμμετοχή στον όμιλο του Europa League. Στο ζήτημα των χρεών δεν υπάρχει πρόοδος γιατί απλά κανείς (εκτός από εμάς φυσικά) δεν θέλει να λυθεί το ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ. Είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής ότι επί 3 χρόνια παρακαλάμε να πληρώσουμε και δεν θέλουν τα λεφτά μας

.- Σε αυτήν την συνέντευξη ακούστηκε περισσότερο επιτακτικά από κάθε άλλη φορά η ανάγκη για νέο γήπεδο. Η Τούμπα έχει γεράσει (έκλεισε τα 51 χρόνια προχτές) και πλέον δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Χώρια που για τη συντήρησή της ξοδεύτηκαν περίπου 3 εκ. € τα τελευταία 3 χρόνια...

Δεν μας είπε κάτι εντυπωσιακό ο Θοδωρής, μίλησε για μια ακόμη φορά απλά και σταράτα και νομίζω έλυσε όλες τις απορίες, εκτός από μερικές του τύπου "γιατί έφυγε ο Βρύζας", "γιατί έφυγε ο Σάντος", απορίες που προσωπικά δεν περιμένω να απαντηθούν και ποτέ.

Έγραψε ο DonMits

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ