ΠΑΟΚ - Άρης 0-1: Ξυπνήστε! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚ - Άρης 0-1: Ξυπνήστε!

Έγραψε ο DonMits*
ΠΑΟΚ - Άρης 0-1 για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011
Μαύρη βραδιά ζήσαμε σήμερα στην Τούμπα, αφού για πρώτη φορά μετά το 1998 χάσαμε εντός έδρας από το ερ......τό.
Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο, αφού το ερ....τό δεν μπορούσε καν να ξεμυτίσει από το μισό του γηπέδου. Είχαμε γενικά και την υπεροχή και κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να τις μετουσιώσουμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα πάνω κάτω. Μπήκαμε νωθροί και νωχελικοί. Ο Κούπερ το πήρε αυτό είδηση και χτύπησε το παιχνίδι. Έβαλε Κάλβο και Κόκε, το ερ....τό πήρε μέτρα κι άρχισε να πιέζει.
Εκεί ο Δερμιτζάκης αποφάσισε να βγάλει το πιο γρήγορο ανασταλτικό μας χαφ (Βιτόλο) και να περάσει τον Ελ Ζαρ. Αυτό ήταν.
Το ε...τό έκανε πάρτι και μοιραία χάσαμε, από ένα γκολ το οποίο όμως θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν ήμασταν στοιχειωδώς σοβαροί.
Η ευθύνη της ήττας βαραίνει κατά την ταπεινή μου άποψη αποκλειστικά τον προπονητή μας Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος μάλιστα προέβη και σε ατυχέστατες δηλώσεις.
Δεν είναι δυνατόν ρε Παύλο να βγάζεις το Βιτόλο έξω, όταν ο Ίβιτς κι ο Γκαρσία μένουν από ανάσες. Λυπάμαι που το λέω, αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι σε παράλληλο σύμπαν ο προπονητής μας και καλό θα ήταν είτε να συνέλθει, είτε να μας αδειάσει την γωνιά.
Από εκεί και πέρα θα πω κι ένα δυο πραγματάκια ακόμα, με κίνδυνο να εκτεθώ γιατί γράφω εν βρασμώ ψυχής:
- Κάποιος να τελειώσει αυτόν τον απίθανο Ιταλό από τον ΠΑΟΚ. Έλεος, δεν πάει άλλο.
- Ο πρόεδρος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να βρει τρόπους να προστατεύει την ομάδα αλλά και τον κόσμο. Δεν γίνεται να έρχεται ο Χ τυχάρπαστος στην Τούμπα και να πνίγει πέναλτι με νταϊλίκι και να μας παίζει 40-60. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά στο 0-0 πνίγεται πεντακάθαρο πέναλτι εις βάρος του Βιερίνια.
Επίσης δεν γίνεται η αστυνομία να αδειάζει τα ληγμένα χημικά της στον κόσμο του ΠΑΟΚ που μαζεύτηκε έξω από την θύρα 1 μετά το ματς. Αυτά τα δυο στοιχεία μου δείχνουν ότι σαν ΠΑΟΚ μας έχουν γραμμένους. Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει.
- Είμαστε στην 5η αγωνιστική με 5 βαθμούς συγκατοικώντας με τον Ατρόμητο στην 13η θέση. Ενώ θα έπρεπε βάσει προγράμματος να έχουμε τουλάχιστον 12-13 βαθμούς. Και αν δεχτούμε ότι το ρόστερ μας είναι πιο πλήρες από το περσινό, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα σχετικά με το ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος.
Έρχεται και το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με το βάζελο, το οποίο με τον ένα ή άλλο τρόπο θα το πάρει ο νέος δυνάστης του ελληνικού ποδοσφαίρου, και μας βλέπω την άλλη αγωνιστική να γινόμαστε ρεζίλι...
Αύριο θα υποστούμε την καζούρα των ερπ....ν. Δικαίως.
Γιατί μας κέρδισαν μετά από 12 χρόνια στην Τούμπα και γιατί μας κέρδισαν δίκαια.
Αυτοί είχαν πλάνο και προπονητή, εμείς δεν είχαμε τίποτα.
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Βιτόλο (69' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς (75' Παπάζογλου).
Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Μισέλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός (65' Κάλβο), Ρουίθ (53' Κόκε), Τσέζαρεκ (90+2' Φατί).Γκολ: 76' ΧαβίτοΚίτρινες κάρτες: 23' Τσιρίλο, 38' Μουσλίμοβιτς, 53' Βιτόλο / 6' Μίσελ, 45' Ρουίθ, 58' Νέτο, 84' ΡονάλντοΚόκκινη Κάρτα: 90' Τσιρίλο
Διαιτητής: Τσινιάρης

ΥΓ 11 χρόνια χωρίς τα αδέρφια μας που χάθηκαν στα Τέμπη. Ούτε αυτούς σεβάστηκαν σήμερα παίκτες και προπονητής

*το καφενείο του παοκτσή

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ