Η... ακτινογραφία του Χιμένεθ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Η... ακτινογραφία του Χιμένεθ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο προπονητή της ΑΕΚΟ κόσμος της ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένος με την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας.

Στο πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού βλέπουν την προσωπικότητα που θα οδηγήσει τον Δικέφαλο ξανά στην κορυφή και ο Χιμένεθ έχει πράγματι όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται ένας προπονητής της ΑΕΚ για να βοηθήσει την ομάδα να βρεθεί πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.Αλλά ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή..
Ο 46χρονος προπονητής της ΑΕΚ έχει περάσει πολλά στη ζωή του.
Από το αναμορφωτήριο στις φυλακές ανηλίκων και στο..εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός
Εχει κάνει πολλές δολοφονίες στην καριέρα του, αλλά δεν είναι ρατσιστής.
Εχει αφαιρέσει ζωές διαφόρων εθνικοτήτων και φυλών.
Εχει ιδιαίτερη αδυναμία στις απάτες και τις πλαστογραφίες ενώ δεν διστάζει να βρίζει τα θεία και είναι αντίχριστος
.Του αρέσουν οι γυναίκες της μιας νύχτας αλλά δεν θα έλεγε όχι και σε άντρες. Περνάει πάντα με κόκκινο τους φωτεινούς σηματοδότες και όποτε συναντά μπάτσους, τους κάνει κωλοδάκτυλο.Σε μικρή ηλικία είχε κατηγορηθεί για μικροκλοπές αλλά μάλλον ήταν παρεξήγηση.
Ο Μανόλο κάνει μπούκες μόνο σε τράπεζες.Στην κατοχή του έχουν βρεθεί πιστόλια, σιδηρογροθιές, αστεράκια νίντζα και πολλά προφυλακτικάΑπό τα ναρκωτικά προτιμάει την κόκα αλλά δεν θα έλεγε όχι και σε μια καλαματιανή φούντα.
Είναι καλός άνθρωπος και ήπιων τόνων. Κάνει φιλανθρωπίες και του αρέσει το καλό κρασί. Στον ελεύθερο χρόνο υποδύεται τον προπονητή της Σεβίλης
Είδαν κι έπαθαν για να τον ξεφορτωθούν οι Ισπανοί..

http://zizanio21.blogspot.com/2010/10/blog-post_08.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ