Είμαι παραμυθάς. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Είμαι παραμυθάς.

grafei o animationaris.blogspot.com/
Γράφω και σβήνω εδώ και 40 λεπτά περίπου, είναι απο τις φορές που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα, όντας τρομερά εκνευρισμένος και εξοργισμένος.
Το κείμενο που διαβάζετε παρακάτω είναι μια μεγάλη απάτη, και επειδή στην κοινωνία μας έχουμε γεμίσει ψεύτες και παραμυθάδες, τουλάχιστον προσπαθώ μέσα απο ψέματα να σας πώ μια αλήθεια. Η οποία είναι η εξής: Η παρακάτω ανάρτηση, εκτός απο τα Υ.Γ. δεν με εκφράζει καθόλου.Το γράφω γιατί απλά εδώ και ενάμισι χρόνο, δεν έχει λείψει ανάρτηση μετά απο παιχνίδι της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ. Ναι, εκτός απο "ψεύτης" είμαι και εγωιστής.
Aρχίζουμε λοιπόν.
Δεν χρειάζεται να κράζετε κανέναν παίκτη και να καταστραφολογείτε, μην τολμήσει κανείς και βάλει πρόστιμο στους 14 παίκτες που αγωνίστηκαν στο χορτάρι του Βικελίδης., δεν έγινε και τίποτα, σιγά για τα τέσσερα γκόλ που φάγαμε. Θυμηθείτε που ήμασταν πριν 6 χρόνια.Μην κάνετε κριτική για κανέναν παίκτη του ΑΡΗ, χαϊδέψτε τους και άλλο τα αυτιά. Εξάλλου αυτοί ήταν που πρίν λίγες εβδομάδες ήταν Θεοί, τώρα μην τα μηδενίσουμε όλα...μην γίνεστε καταστροφολόγοι. Εξάλλου στο ποδόσφαιρο υπάρχουν, οι κάκες μέρες. Μία απο αυτές ήταν και η χθεσινή.
Η ομάδα σήμερα ήταν πολύ καλή, έδειξε φιλότιμο και μεγάλο πάθος έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα. Βέβαια αυτό συνοδεύτηκε απο εκπληκτική εμφάνιση. Ο ΑΡΗΣ αποσυντόνισε την αντίπαλο ομάδα καθώς κέρδισε όλες τις μονομαχίες στο κέντρο και έκοψε την ΑΕΚ στα δύο. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε η απουσία των Ναφτί-Πρίττα. Ο Τόχα όντως μετανιωμένος, μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα, πραγματοποίησε, ίσως την καλύτερη του εμφάνιση απο το καλοκαίρι και δικαίωσε τον Έκτορα που για ακόμη μιά φορά τον πίστεψε και τον ξεκίνησε στην βασική 11άδα. Φαίνεται ότι το πρόστιμο και ο αποκλεισμός του Κολομβιανού απο την αποστολή της Τούμπας, του "εβαλε μυαλό".
Φοβερή εμφάνιση και απο τον Τόνι Κάλβο που "έκοβε και έραβε" απο την αριστερή πτέρυγα, με πολλές σέντρες στην καρδιά της άμυνας, διαγώνιες κινήσεις και με λίγα λόγια έκανε χαζό τον Γιάχιτς. Του έκανε πολύ καλό τελικά η άδεια που πήρε για να πάει στην πατρίδα του. Χωρίς "φρουρού και αρώματα" ήταν ουσιαστικός και με πολύ καλή τελική προσπάθεια.Εκείνος που μου έκανε τρομερή εντύπωση και είχε μια αξιόλογη παρουσία ήταν ο Νέτο, δεν έχασε μονομαχία απο τα δεξιά..πολύ καλά παιχνίδια πραγματοποιεί ο βραζιλιάνος αυτές τις πρώτες αγωνιστικές......
Για γέλια η άμυνα της ΑΕΚ με τον βετεράνο Δέλλα και τον πιτσιρικά Μανωλά, ότι θέλαμε τους κάναμε...
.Απο εδώ και κάτω αρχίζουν οι αλήθειες....
Υ.Γ.1 Εγωισμός; Φιλότιμο; Σας λέει κάτι αυτό;; Τέσσερα ρε γαμώ την τρέλα μου;; Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ευχόμαστε να έγινε ένα καλό μάθημα. Tην Πέμπτη θα είμαστε ΠΑΛΙ και ΠΑΝΤΑ στο γήπεδο, ελπίζουμε αυτή τη φορά και οι ποδοσφαιριστές.
Υ.Γ.2 Η πιό όμορφη στιγμή του αγώνα, όταν οι παίκτες του ΑΡΗ κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο.Όλο το γήπεδο χειροκροτούσε καθώς και οι ποδοσ
φαιριστές της αντίπαλης ομάδας . Πραγματικά όμορφη στιγμή.
Υ.Γ.3 Είναι εξοργιστικό να δηλώνει ότι ντρέπεται, πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως προπονητής ο Κούπερ, για δύο-τρείς απερίγραπτους. Συνέλθετε και αποκομίστε τα μέγιστα απο αυτόν τον Τεράστιο προπονητή και την Τεράστια προσωπικότητα. Υ.Γ.4. Δηλώσεις Χιμένεθ για τον κόσμο του ΑΡΗ...."Κάτι που με εντυπωσίασε ήταν η ατμόσφαιρα, την οποία είχα ζήσει μόνο στο Μπομπονέρα. Να χάνει 4-0 η ομάδα που είναι γηπεδούχος και οι φίλαθλοι να τραγουδούν και να χειροκροτούν τους παίκτες τους"

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ