Όχι στον εμφύλιο! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Όχι στον εμφύλιο!

Το ότι μια ήττα από το ρούλη θα μας έφτανε ένα βήμα από τον εμφύλιο και 2 βήματα από το να διαλύσουμε όσα με κόπο χτίστηκαν τα τελευταία 3 χρόνια, δεν το φανταζόμουν με τίποτα.
Δεν λέω, είναι πολύ δύσπεπτο να χάνεις μετά από 12 χρόνια στην Τούμπα από τον ρούλη.
Δεν χωνεύεται με τίποτα.
Αυτό που δεν χωνεύεται όμως με ΤΙΠΟΤΑ είναι η ανακοίνωση που βγάλαν 32 σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ και επιτίθενται με μένος και με ειρωνεία στο Ζαγοράκη.
Την ανακοίνωση μπορείτε να τη δείτε στο sportdog.
Αργότερα έβγαλε ανακοίνωση και η Θύρα 4, η οποία είναι σαφώς πιο νηφάλια και μιλάει για τη διάσπαση του επιτυχημένου τρίο Ζαγοράκη-Βρύζα-Σάντος. Ούτε κραυγές, ούτε ειρωνείες. Νηφάλια ανάλυση.
Δείτε και αυτήν την ανακοίνωση.
Εγώ διαβλέπω μια τάση να τα ρίξουμε όλα στο Ζαγοράκη. Ο οποίος έχει κάνει λάθη, πολλά λάθη ειδικά φέτος, αλλά κι ο οποίος είναι αυτός που έφερε τον ΠΑΟΚ εδώ που είναι σήμερα από εκεί που ήταν πριν 3 χρόνια.
Τελειώσαμε πέρσι ένα βήμα πριν την κορυφή, ενώ ήμασταν ένα βήμα πριν τη Δ' Εθνική πριν 3 χρόνια. Αυτό δεν επιτρέπεται να παραβλέπεται από κανέναν. Κάτι τέτοιο θα ήταν αχαριστία.
Η φαγωμάρα δεν κάνει καλό. Κι η άρση εμπιστοσύνης στον πρόεδρο επίσης δεν κάνει καλό. Εκτός αν οι σύνδεσμοι έχουν άλλη λύση. Να φύγει ο Ζαγοράκης και να έρθει κάποιος άλλος. Κάτι που προσωπικά θεωρώ απίθανο.
Οπότε το καράβι θα βουλιάξει, αν φύγει ο Ζαγοράκης γιατί τώρα δεν υπάρχει Βρύζας να μπει στη θέση του. Τόσο απλά.
Αν κάποιοι θέλουν να επιστρέψουμε στο καθεστώς γουμενο-μπατατούδηδων να βγει να μας το πει ξεκάθαρα. Εγώ κάτι τέτοιο δεν θα το αντέξω.
Πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι η αγωνιστική κατρακύλα είναι κάτι που διορθώνεται. Αργά ή γρήγορα τα αποτελέσματα θα έρθουν γιατί το ρόστερ υπάρχει κι είναι και πολύ καλό μάλιστα.
Διοικητική κατρακύλα όμως δεν διορθώνεται με τίποτα. Αυτό το έχει καταλάβει κανείς;;;
ΥΓ Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι δίπλα και στην Αθήνα κάνουν πάρτι;

Έγραψε ο DonMits- καφενείο του Παοκτσή.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ