Σκαμπανεβάσματα και επιθετική αφλογιστία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σκαμπανεβάσματα και επιθετική αφλογιστία

ο animationaris σχολιάζει Αρχικά, Θεοφιλόπουλε καμιά εθελουσία έξοδο για αποχώρηση δεν υπάρχει εκεί στην κρατική τηλεόραση, ως πότε θα την πληρώνουν τα έπιπλα μας με αυτά που ακούμε;;;; Στην κρατική τηλεόραση περιγράφεις, όχι στο κανάλι του Μαρινάκη. Tραπεζανίδη μην τραυλίζεις, λέγοντας ότι είναι πέναλντι η ανατροπή του Ρουίζ, μην φοβάσαι το είδαμε όλοι.

Τελειώσε το δύσκολο πρόγραμμα των 7 πρώτων αγωνιστικών. Η συγκομιδή των εννέα βαθμών είναι πολύ λίγη. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, μικραίνει την ομάδα. Αν πάμε πάλι για 5-6ή θέση η συγκομιδή των βαθμών είναι πάρα πολύ καλή με βάση το δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, οποτε πάω πάσο. Tώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς, αν μπορείς πάρε όλα τα μικρά παιχνίδια.
Πάμε στο παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκαμε άψυχα και άτολμα στα πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα να φάμε γκόλ αλλά και να κινδυνεύσουμε άλλες δύο φορές. Δεν μπορώ να καταλάβω που εξαφανίζεται το πάθος που βλέπουμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.Αλλάζουν τα 3/4 της αμυντικής γραμμής σε σχέση με το παιχνίδι της Λεβερκούζεν και ενα κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έπαιξε μαζί μόλις μία φορά την πρώτη αγωνιστική στην Καβάλα.
Οπότε λογικό να βλέπουμε στο πρώτο ημίχρονο την άμυνα μας να έιναι αλλού για αλλού και σταθήκαμε τυχεροί που δεν δεχτήκαμε 3-4 γκόλ στο πρώτο μέρος.
Έρχεται και το γκόλ καρμπόν με αυτό που δεχτήκαμε στην Ν.Σμύρνη και ολοκληρώνεται η τρικυμία που επικράτησε στα πρώτα λεπτά.
Σήφακα εκεί καθαρίζουμε την φάση. Πως γίνεται ρε Κούλου να είσαι πρωταγωνιστής και στις δύο φάσεις;;Εκ του αποτέλεσματος το ροτέισον δεν μας βγήκε.......Eκείνο όμως που προβληματίζει είναι η επιθετική δυστοκία της ομάδας. Δεν υπάρχει ορθόδοξη επιθετική λειτουργία.
Δεν κάνουμε τελικές προσπάθεις ,δεν μπορούμε να αναπτυχθούμε, δεν δημιουργούμε κλασικές ευκαιρίες. Έχουμε γίνει η ομάδα της μίας φάσης. Αν μπεί γκόλ, μπήκε. Moναδική επιθετική απειλή στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο Ρουίζ, ο οποίος ήταν απελπιστικά μόνος του στην επίθεση. Δεν φάνηκε πουθενά ο Μενδρινός.
Αλλά ούτε και ο Κόκε που αντικατέστησε τον Ρουίζ. Δεξιά ο Τσέσνα ήταν φάντασμα στο πρώτο ημίχρονο, αρκετά βελτιωμένος στο δεύτερο.
Απο τον Κάλβο περιμένω περισσότερα, δεν είναι δυνατόν να κάνει τακουνάκι-γυρισμα στην μικρή περιοχή και να κινδυνεύουμε να φάμε γκόλ. (δοκάρι η μπάλα). Απογοήτευσε επίσης τόσο στην πάσα που έβγαλε καθυστερημένα στο πρώτο ημίχρονο σε μια αντεπίθεση που κάναμε, όσο και στην σέντρα που του κάνει ο Χαβίτο απο τα δεξιά και ενώ ήταν μόνος μες στην περιοχή και θα μπορούσε να την κατεβάσει, με την ησυχία του ,εκείνος επέλεξε να σουτάρει "αέρα".
Ενώ η ομαδα σου δίνει την εντύπωση ότι απο πλευράς φυσικής κατάσταση μπορεί να παίξει μέχρι και τρίτο ημίχρονο, δεν σου δίνει εντύπωση ότι μπορεί να σκοράρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι αλλά δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί. Όσες ευκαιρίες και να έκανε ο αντίπαλος, η ουσία είναι ότι απο ένα αστείο λάθος δεχθήκαμε γκόλ, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο.
Πάμε τώρα στα Τρίκαλα για την πρόκριση.Πάντως μέχρι τώρα αρνητικό 3 στα 3 μέ τις ομάδες του ΠΟΚ και χωρίς να σκοράρουμε.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ