ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΟΚ...... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΟΚ......



tou ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ

  • Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση αναστάτωση στον ΠΑΟΚ. Όλα νομίζω εξελίχθηκαν υπό την λογική συνέχεια των γεγονότων…

Τα καμπανάκια χτύπησαν από νωρίς αλλά ποιος τα άκουσε;
Για φέρτε στο νού σας τα παρακάτω σκηνικά.


-Χτύπησαν όταν έφυγε ο πρόεδρος και ξαναήρθε.(Αλήθεια μήπως είπε τίποτα για το λόγους που τον οδήγησαν σε αυτές τις αποφάσεις;)
-Χτύπησαν με τις αποχωρήσεις Σάντος και αργότερα Βρύζα.
-Χτύπησαν με την 20ήμερη πρόσληψη Μπερέτα και την αντικατάσταση του από τον Δερμιτζάκη σε ρόλο συνεχιστή του έργου του Σάντος!!!!
-Χτύπησαν όταν στο παιχνίδι με τον ΑΓΙΑΞ Σαλπιγγίδης, Τσιρίλο και Βιτόλο αντιδρούσαν εμφανώς σε κάθε εντολή του προπονητή τους.
-Χτύπησαν όταν ο Χαλκιάς αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα από τον πάγκο, ένα γεγονός που πέρασε στα ψιλά.
-Χτύπησαν με την προβληματική εικόνα της ομάδας στους αγώνες με Πανσερραικο, Αστέρα και Ολυμπιακό Βόλου.


Όλα αυτά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, αφού η ομάδα πέρασε στους ομίλους.
…Και ξαφνικά ανακάλυψαν ότι ο Δερμιτζάκης είναι λίγος για τα κυβικά του ΠΑΟΚ και ότι ο Ζαγοράκης ευθύνεται για τις επιλογές του, με πόλλες από τις οποίες οι ίδιοι συμφωνούσαν(αφού δεν αντιδρούσαν).
Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί τόση αναστάτωση και τι το καλό μπορεί να φέρει αυτή στην ομάδα; Άλλωστε όλα εξελίχθηκαν ομαλά εφόσον τα καμπανάκια δεν ακούστηκαν λόγω βαθύ υπνωτισμού…

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ