ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ


ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΠΕΡΕΤΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ<<ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ>>

ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΟΩ
.ΤΟ 1996 ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Ο ΑΡΙ ΧΑΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΤΟΤΕ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΤΟΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΕΦΑ ΠΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΝ ΠΑΟ.

ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΡΣΕΝΑΛ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΕΖΟΝ.ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΟΛΕΓΚ ΜΠΛΑΧΙΝ.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

ΗΤΤΑ ΜΕ 1-4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΙΝΤΖΕΡ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ.ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ο ΑΝΑΣΤΣΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΔΗ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΓΓΕΛΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
ΑΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ.
ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ