ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1: Θεία δίκη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1: Θεία δίκη

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1 για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011
Μια πανάξια, δίκαιη και καθαρή νίκη πέτυχε η ομάδα μας το βράδυ του Σαββάτου κόντρα σε μια ανύπαρκτη ΑΕΚ που νόμισε ότι με τα ψέμματα και την κωλοφαρδία της μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν συντριπτικά ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μπορεί το γκολ του Βιερίνια στο 93' να δίνει την εικόνα ενός ισορροπημένου αγώνα, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη και αποτυπώνεται απόλυτα στα στατιστικά του αγώνα. Η ΑΕΚ έκανε μόλις 3 τελικές προσπάθειες. Μια στο 55', μια με το πέναλτι και μια στο τέλος του αγώνα. Αντίθετα εμείς είχαμε 10 τελικές εκ των οποίων κάποιες έβγαλε ο Σάχα με πολύ ζόρι.
Κλειδί για τη νίκη ήταν η πολύ καλή απόδοση του κέντρου. Γκαρσία-Βιτόλο είχαν άριστη σχεδόν απόδοση ενώ το πολυ-εργαλείο Φωτάκης τους βοηθούσε όταν είχε η ΑΕΚ την μπάλα και βοηθούσε τους πλάγιους μας όταν ήμασταν εμείς στην επίθεση. Πέτυχε μάλιστα και το γκολ για το 1-0 πιστοποιώντας την πολύ καλή του φόρμα και δικαιώνοντας και πάλι τον Χάβο που τον έβγαλε από την αφάνεια.
Το παιχνίδι ήρθε από το πουθενά στο 1-1 σε μια φάση που ο Μαλεζάς κυριολεκτικά μαλακίστηκε. Ο Κρέσιτς έμεινε εκτεθειμένος και κατέβασε τον Τζιμπούρ, με αποτέλεσμα ο κάκιστος Κάκος να δώσει πέναλτι.
Από εκεί και μετά η ομάδα έδειξε ατσαλένιο χαρακτήρα, δεν παράτησε το παιχνίδι και το πήρε έστω και στο 93' με το υπέροχο γκολ του Βιερίνια. Είναι παιχνίδια στα οποία λες ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει θεία δίκη. Θα ήταν εντελώς άδικο αυτή η άφαντη, άχρωμη και ανύπαρκτη ΑΕΚ να πάρει έστω και το Χ στην Τούμπα.
Αφήνω το σχολιασμό του Κάκου για το τέλος. Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρα κομπλεξικός. Δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής, αλλά άμα δει κανείς πως σφύριξε το Σάββατο, μόνο αυτό το συμπέρασμα βγάζει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βγάζει τον Τζιμπούρ έξω με κόκκινη μετά τη σκαριά που έχει ρίξει στο Γκαρσία. Στο εξωτερικό για τέτοιο χτύπημα ρουφάς την κόκκινη και 3-4 αγωνιστικές τιμωρία. Και σαν να μην φτάνει αυτό, δείχνει και στο Γκαρσία κίτρινη!!! Είναι ξεκάθαρο ότι η μπουνιά του Γκαρσία στον Ντίογκο έχει αφήσει στον Κάκο απωθημένα κατά του Γκαρσία. Στο τέλος του αγώνα πετάει έξω το Μανωλά της ΑΕΚ με υπερβολική κόκκινη (δίνοντας άλλοθι στο χανούμι για την ήττα) και στο καπάκι πνίγει πέναλτι του Λαγού στο Βιερίνια. Έλεος ρε Κάκο, έλεος!
Η ομάδα μου άρεσε συνολικά πάρα πολύ το Σάββατο.
Ήταν άριστα στημένη από το Χάβο, ο οποίος για μια ακόμη φορά ήταν άριστα διαβασμένος για το παιχνίδι και ξεβράκωσε τον πολυδιαφημισμένο Χιμένεθ του 1.2 εκ €.
Πάρα πολύ καλός ήταν ο Φωτάκης, εξαιρετικός ο Βιερίνια και πολύ καλός κι ο Ελ Ζαρ. Η ομάδα έχει βρει τα πατήματά της, παίρνει αποτελέσματα και με ένα διπλό στο γαυραϊσκάκη την Κυριακή ξαναμπαίνει γερά στο κόλπο. Μπορούμε να το πάρουμε αυτό το παιχνίδι; Θα μας αφήσουν να το χτυπήσουμε αυτό το παιχνίδι;;; Θα φανεί.
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ (83' Μουσλίμοβιτς), Σαλπιγγίδης (94' Ζουέλα), Μαλεζάς, Φωτάκης (76' Κριστιάνο), Βιεϊρίνια, Σακελλαρίου.
ΑΕΚ: Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Μανωλάς, Πατσατζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκος, Λεονάρντο, Γκερέιρο (55' Μπερνς), Μπλάνκο (66' Λυμπερόπουλος), Τζεμπούρ (72' Καφές).
Κίτρινες κάρτες: Γκαρσία 37', Τσιρίλο 72', Μπουσαϊντί 91', Βιεϊρίνια 94' - Τζεμπούρ 37', Νασούτι 64', Αραμπατζής 81'
Κόκκινες κάρτες: Μανωλάς 77', Δέλλας 93'
Γκολ: Φωτάκης 45', Βιεϊρίνια 93' - Λεονάρντο 69' (πεν)
Διαιτητής: Κάκος

Έγραψε ο DonMits




για αυτό το ματς θα έχουμε σήμερα τηλ επικοινωνία με τον ΧΆΡΗ ΣΤΟΙΚΟ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ