ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ…. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ….


του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ….
Αναμφισβήτητα ο Έκτωρ Ραούλ Κούπερ ανήκει στα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών που έχουν εργαστεί στην χώρα μας. Και μάλιστα, όπως πολλοί είπαν, αποτελεί πολυτέλεια για τον ΑΡΗ. Αυτό σίγουρα προϋποθέτει την αποφασιστικότητα των διοικούντων να ακολουθήσουν την ισχυρή αυτή προσωπικότητα και να ανεβάσουν ένα επίπεδο την ομάδα κάνοντας και τις ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις στηρίζοντας την ίδια τους την επιλογή.
Την περσινή χρονιά ο Άρης με αρκετά καλό υλικό, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και με τον Κούπερ στο πάγκο από τα μισά της περιόδου, τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και έφτασε στον τελικό του κυπέλλου. Θα μπορούσε και καλύτερα αλλά δεν μπορεί κανείς να πει ότι η χρονιά δεν ήταν επιτυχημένη.
Το καλοκαίρι όμως έρχεται η στιγμή που η διοίκηση της ΠΑΕ πρέπει να ακολουθήσει στο επίπεδο Κούπερ. Να κρατήσει κάποιους παίκτες σημαντικούς στο παιχνίδι της ομάδας, να διώξει ή να πουλήσει κάποιους άλλους που έκλεισε ο κύκλος τους και να ενισχυθεί υπό τις εισηγήσεις του προπονητή.
Με μεγάλη μου έκπληξη το καλοκαίρι έβλεπα να έρχονται στην ομάδα παίκτες όπως ο Μενδρινός, ο Κασναφέρης, ο Παπαζαχαρίας, ο Τσεσνάουσκις, ο Τσέζαρεκ και μάλιστα να παρουσιάζονται ως προσωπικές επιλογές του Κούπερ!!!!!
Δηλαδή ο μεγάλος πόθος του Έκτωρ Ραούλ Κούπερ μετά από έξι μήνες στην Ελλάδα ήταν αυτοί οι παίχτες!:!;!
Αντίθετα, έβλεπα παίκτες χρήσιμους να αποχωρούν και «τελειωμένους» να παραμένουν. Κύριοι διοικούντες της ΠΑΕ, αν καταφέρετε να απαξιώσετε και να στρέψετε τον κόσμο(τα πρόβατα κ όχι τους σκεπτόμενους Αρειανούς) ενάντια σε αυτήν τη μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα και να τον διώξετε ως αποτυχημένο, είστε άξιοι συγχαρητηρίων.
Να ξέρετε πάντως ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και τους ανάλογους πισινούς και με τα πούρα στα VIP δεν ανεβαίνει το επίπεδο μιας ομάδας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ