Τρείς βαθμοί και συνεχίζουμε... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τρείς βαθμοί και συνεχίζουμε...

Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός απο την νίκη στο χθεσινό παιχνίδι και οι παίκτες απλά κάνανε το καθήκον τους. Χωρίς να κάνουμε την φαντεζί εμφάνιση πήραμε τους τρείς βαθμούς, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες μπήκαν ορεξάτοι και με διάθεση να πάρουν κεφαλή στο σκόρ κάτι που έγινε στο 34' με κεφαλιά του Τζέσαρεκ και στο δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι παίξαμε με την φωτιά και παραλίγο θα το πληρώναμε ακριβά με το ακυρωθέν γκόλ της Κέρκυρας στο 80φεύγα.
Έκπληξη στην 11αδα ήταν η παρουσία του Νέτο - έτσι όπως παίζει ο Βαγγέλη δύσκολα βλέπω τον Βραζιλιάνο να ξεκινάει βασικός σύντομα - αλλά περισσότερο μας εξέπληξε η θέση του δεξιού χαφ που αγωνίστηκε. Βασικά, ως δεξί χαφ αγωνίστηκε ή είχε εντολές για ελεύθερο ρόλο; Γιατί σε κάποια στιγμή μπερδεύτηκα, τον έβλεπα παντού. Πάντως προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο αν και στο δεύτερο μέρος χάθηκε και αυτός μέσα σε όλη την μετριότητα της ομάδας.
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα την Κέρκυρα πιό μαχητική και φάνηκε ότι φοβήθηκε αρκετά το παιχνίδι ο Τεννές ή δεν του βγήκε. Αυτό που παρατηρώ, τις λίγες φορές που σκοράρουμε, είναι ότι μετά το 1-0 δεν ξέρω τι συμβαίνει και επαναπαυόμαστε, πάλι στο δεύτερο ημίχρονο αντί να κυνηγήσουμε το δεύτερο γκόλ, κλειστήκαμε πίσω και δώσαμε αδικαιολόγητα χώρο στον αντίπαλο. Όπως και να έχει αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί, δεν γίνεται να γκρινιάζουμε όταν τους χάνουμε και το ίδιο να συμβαίνει όταν τους κερδίζουμε. Απλά, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια γιατί η κάκιστη εμφάνιση του δευτερου μέρους θα μπορούσαμε να μας είχε κοστίσει.
Το θέμα είναι με τη νίκη να ανέβει και η ψυχολογία της ομάδας και ειδικά ορισμένων παικτών. Είδατε όλοι πιστεύω την αντίδραση του Κόκε μετά το γκόλ που έχασε μέσα απο την μικρή περιοχή και το χειροκρότημα του κόσμου. Μετά χάνει και το απίστευτο τετ-α-τετ ο Ρουίζ. Αν δεν είναι αυτό θέμα ψυχολογίας τότε τι είναι. Γιατί πιστεύω και οι δύο έχουν την εκτελεστική ικανότητα. Ξεχασμένη κάπου βέβαια, αλλά την έχουν.Ο Βαγγέλη για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απο τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΕΩΣ.
Moυ άρεσε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο Μίσελ. Απο εκεί και πέρα οι υπόλοιποι πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Ο Πορτίγια αν και σκόραρε δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσίασε, για αλλαγή καλός είναι.Τον Επστάϊν δεν κατάλαβα γιατί δεν τον πήραμε το καλοκαίρι, μη έχοντας αριστερά πολλές επιλογές.Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει όταν φθάνουμε κοντά στην αντίπαλη περιοχή, λες και παθαίνουμε μπλακ-άουτ και κάνουμε τα εύκολα δύσκολα, έως πολύπλοκα. Θετικό ότι χθές δεν είδαμε τόσες πολλές γίομες.Πάντως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μακάρι να παίζουμε έτσι και να έρχονται οι βαθμοί. Αλλά πρέπει κάποτε να παίξουμε και 90 λεπτά συγκεντρωμένοι.Έξαλλος ήταν ο Κούπερ στον πάγκο.Για το ακυρωθέν γκόλ της Κέρκυρας, τι να πούμε και εμείς για το οφσάιντ γκολ στον Πανιώνιο και για το απάτη πέναλτι με τον Παναθηναϊκό. Έ μια φορά ας κάνει λάθος και η διαιτησία υπέρ μας. Πάντως το γκόλ είναι καθαρό.Στο επόμενο παιχνίδι στα Σέρρας η νίκη είναι επίσης επιτακτική.
Y.Γ. Το μπάσκετ να πώ την αλήθεια το έβλεπα μέχρι το ημίχρονο που ήμασταν 16 πόντους μπροστά.Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

του http://animationaris.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ