ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0

Το γκολ του Βιεϊρίνια στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης έφτανε για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 14η αγωνιστική. Ο "δικέφαλος του βορρά" ήταν καλύτερος κυρίως στο πρώτο μέρος και δίκαια πήρε το δεύτερό του συνεχόμενο "τρίποντο" και έφτασε έτσι στους 23 βαθμούς. Ο Ηρακλής προβλημάτισε για μια ακόμη φορά μένοντας χωρίς νίκη για τέταρτη αγωνιστική.Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ εκτόςε από το γκολ που σημείωσε με τον Βιεϊρίνια, είχε ακόμη δύο -τρεις καλές ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα, αλλά ο Ελευθερόπουλος είπε "όχι".

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν την κλασσική ευκαιρία για γκολ και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Έπεσε ο ρυθμός

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, όπως και η θερμοκρασία στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς το κρύο ήταν τσουχτερό. Η πρώτη καλή φάση ήταν στο 63΄για τον Ηρακλή, όταν ο Λίμα εκτέλεσε φάουλ με τον Χαλκιά να διώχνει σε κόρνερ.
Από εκεί και πέρα, ό,τι άξιζε ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο, της αναμέτρησης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε πιο επιθετική την ομάδα του η οποία άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ που ήταν καλά στημένος από τον Μάκη Χάβο δεν κινδύνεψε ιδαίτερα.
Ο τεχνικός του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης, παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια το ματς, καθώς η δική του ομάδα δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που ήθελε

Γιάκομπ: "Κάποιοι παίζουν για τους εαυτούς τους"

Ο Βικτοράς Γιάκομπ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τοπικού ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και την ήττα του Ηρακλή με 1-0 έριξε αιχμές κατά μερίδας συμπαικτών του.Κι όσο για την ανταλλαγή ανακοινώσεων στο ξεκίνημα της εβδομάδας μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ και των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή ξεκαθάρισε πως: "Δεν πρέπει να συγχέουμε το ένα με το άλλο, οι ανακοινώσεις δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα"
Αντίθετα με τον Γιάκοσμπ ο Καρίμ Σολτάνι υποστήριξε: "Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα απροσδόκητο γκολ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις μέσα στην Τούμπα, πόσο μάλλον όταν δέχεσαι ένα γρήγορο γκολ. Είχαμε πάντως την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με τον Μάρα και το Λίμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για το γκοΕρωτηθείς για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την επόμενη Κυριακή απάντησε: "Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε για τη νίκη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς γιατί τους χρειαζόμαστε τη δεδομένη στιγμή".

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Ισμαέλ Μπλάνκο για τη γραμμή κρούσης έχοντας ήδη μία πρώτη επαφή μαζί του, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.


Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΟΚ πήρε μια δίκαιη νίκη, ενώ ο Ηρακλής για ένα ακόμη παιχνίδι προβλημάτισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή, ήταν η όγδοη συνεχόμενη του "δικεφάλου του βορρά"στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν δέχθηκε γκολ.Την αποθέωση από οπαδούς του ΠΑΟΚ κατά την έξοδό του από την Τούμπα γνώρισε ο "χρυσός" σκόρερ στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή, Αντελίνο Βιεϊρίνια
Τέλος για αύριο το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) παίρνοντας παράταση μίας μέρας θα απαντήσει τελικά ο 29χρονος Γάλλος αμυντικός Μπερνάρ Μεντί από το Παρίσι στην πρόταση της ΠΑΕ Ηρακλής για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.
http://sport24.gr/

ΟΧΙ, δεν ξέρετε που παίζετε…

Η απάντηση στην ανακοίνωση της διοίκησης βιάστηκε να δωθεί. Η εικόνα του αγωνιστικού συνόλου που φορούσε τις φανέλες του ΗΡΑΚΛΗ ήταν κάτι παραπάνω από τραγικά εκνευριστική. Ο αντίπαλος έπαιξε όπως όλες η κολοπετινίτσες που βόσκουν στην Superleague για να παίρνουν βαθμούς από κομπάρσους σαν και εσάς. Και τα κατάφερε! Να σας χαίρεστε, γιατί εμείς δεν πρόκειται να χαρούμε βλέποντας αυτές τις εμφανίσεις. Θα πει κάποιος ότι δεν μπορείτε. Οκ, μπορεί να μην μπορείτε παραπάνω, αλλά δεν προσπαθήσατε και καθόλου! Γι΄αυτό … ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ…

Είστε παίκτες ποδοσφαίρου και από εδώ και πέρα θα μιλάει η μπάλα που παίζετε στο γήπεδο. Ούτε ανακοινώσεις ούτε δηλώσεις αρχηγών. Για να μην γινόμαστε άλλο γραφικοί… Άεκ και Κέρκυρα!
Και από εκεί και πέρα μεταγραφική Ιανουαρίου και αλλάζετε όσοι είστε για ομάδες 1) στις οποίες δεν οργίζονται οι οπαδοί με εντός έδρας ισοπαλίες με τέληδες, 2)στις οποίες κοπιάζουν για την 10η θέση της βαθμολογίας, 3) στις οποίες παίζουν ακόμα και τα φαντάσματα, 4) τις οποίες χρησιμοποιούν για σκαλοπάτι στην καριέρα τους και αποσκοπούν σε μεταγραφές!
Και αν είστε πολλοί αυτοί και δεν αντέχει το πορτοφόλι της ΠΑΕ για τόσε αντικαταστάσεις τότε απλά ξεφορτώστε το ρόστερ. Καλύτερα 12 παίκτες που ξέρουν που παίζουν και μπορούν , παρά 24 που κάνουν το χόμπι τους…

Για την ιστορία το 1-0 ήρθε μέσα σε ένα κακό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και από ένα πολύ όμορφο σουτ του Βιερίνια.Διεύρυνε την αρνητική παράδοση μέσα στην Τούμπα και άνοιξε η ψαλίδα από τις υψηλές ευρωπαϊκές θέσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

9′ Σέντρα του Σνάουτσερ, κεφαλιά του Αθανασιάδη αποκρούει εντυπωσιακά ο Ελευθερόπουλος

10′ Γκολ. Ο Καρλίνιος στέλνει τη μπάλα στο κεφάλι του Μάρα, ο Βιερίνια γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με ένα δυνατό συρτό σουτ από απόσταση τριάντα μέτρων, ανοίγει το σκορ.

11′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Γιάκομπ με το κεφάλι στρώνει στον Μάρα, αλλά ο Ρουμάνος από το σημείο του πέναλτι βάζει λανθασμένα το σώμα του και στέλνει τη μπάλα άουτ.

16′ Ο Βιεϊρίνια έκανε την σέντρα, κεφαλιά του Αθανασιάδη λίγο άουτ.

18′ Σουτ του Τσιρίλο η μπάλα καταλήγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

33′ Ο Τσιρίλο κλέβει τη μπάλα στο κέντρο και γίνεται αποδέκτης κατόπιν εξαιρετικής πάσας του Φωτάκη, αλλά ο Ελευθερόπουλος νικάει τον Ιταλό στο τετ-α-τετ.

63′ Το σουτ-φάουλ του Λίμα απόκρουσε εντυπωσιακά ο Χαλκιάς σε κόρνερ.

73′ Σουτ του Φωτάκη η μπάλα όμως καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσερ, Σακελλαρίου(67′ Σαβίνι), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (79′ Κριστιάνο), Σαλπιγγίδης (86′ Φιλομένο), Αθανασιάδης

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Μπαλάφας, Ελ Ζαρ, Παπάζογλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Λίμα (84′ Βέλλιος), Αραμπατζής, Κατσικάς, Πίτου, Χοσέμι, Καρλίνιος (46′ Παπαστεριανός), Σίσιτς, Σολτάνι, Μάρα (74′ Ζοτ), Γιάκομπ.

Στον πάγκο: Μπαντής, Κυριαζής, Κανακούδης, Ηλιάδης.

Κόκκινες:

Κίτρινες: Φωτάκης, Κοντρέρας, Σνάουτσερ, Βιτόλο – Πίτου, Γιάκομπ, Παπαστεριανός, Χοσέμι

http://www.iraklakias.com/?p=4515

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ