- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Νίκη, με την… τέταρτη ευκαιρία

Η 20η Αγωνιστική της Super League φέρνει τον ΗΡΑΚΛΗ και πάλι στην έδρα του, μετά από μια δυσάρεστη ‘περιοδεία’ σε Κέρκυρα, Λάρισα και Καβάλα.

Η ανάγκη επιστροφής στις νίκες επιτακτική, κόντρα στην Κέρκυρα, με την οποία οι ‘κυανόλευκοι’ έχουν… βαρεθεί να αγωνίζονται, μιας και αντιμετώπισαν τους νησιώτες στον αγώνα του Α΄ Γύρου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο και στα 120 λεπτά του επαναληπτικού, μέχρι να λυθούν οι διαφορές των δύο ομάδων στα πέναλτι, με τους – τότε – γηπεδούχους να χαμογελούν στο τέλος. Οπως και να το κάνουμε, ένα επιπλέον κίνητρο από το βαθμολογικό για τον Ημίθεο, είναι και το γεγονός ότι δεν έχει νικήσει στη φετινή περίοδο τους Φαίακες, ενώ είχε τρεις ευκαιρίες για αυτόν το σκοπό…
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα, Σάββατο 29/01, στις 17:15 και τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου θα λειτουργήσουν από τις 13:00, για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, στις εξής τιμές: Θύρες 7, 8: 15 ευρώ. Θύρες 12, 13, 14: 25 ευρώ. Θύρες 4, 5: 40 ευρώ. V.I.P: 75 ευρώ.


Ξεχάστηκε εύκολα…
Αγώνας, που ξεχάστηκε πολύ γρήγορα και χωρίς σημαντικές δυσκολίες, ήταν αυτός του Α΄ Γύρου, μεταξύ Κέρκυρας και ΗΡΑΚΛΗ. Διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, το οποίο χρησιμοποιούσε ως έδρα η νησιωτική ομάδα, στις 3 Οκτωβρίου 2010, με τον ίδιο διαιτητή, που διευθύνει και την αυριανή αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, τον εξ Αθηνών, κ. Σταύρο Μάνταλο. Το 0-0 ‘σφράγισε’ την προσπάθεια των δύο μονομάχων, σε ένα ανούσιο παιχνίδι, με μοναδική… συγκίνηση την αποβολή του Χαμπλ στο 87΄, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Αραμπατζή.

Οι συνθέσεις εκείνης της αναμέτρησης:

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης (79' Χάμπλ), Καλαντζής (59' Γιάντσης), Φλαβίνιο, Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν (90' Μακρυδημήτρης), Μακρής

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κανακούδης, Κατσαμπής, Χοσέμι, Ντάνι, Γκαρσία (88' Βέλλιος), Σίσιτς (64' Βουτσιάς), Μάρα (55' Παπαστεριανός), Σολτάνι, Γιάκομπ.


Ντυθείτε ζεστά…
Συννεφιά και κρύο μας περιμένει στο Καυτανζόγλειο, το απόγευμα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολογικών μοντέλων.
Θερμοκρασία γύρω στους 5 βαθμούς Κελσίου (ίσως και λίγο παρακάτω), με την ελπίδα να μην βρέξει και δυσκολέψουν τα πράγματα.
Τα βαριά πανωφόρια αποτελούν ‘must’ για την σαββατιάτικη ‘κυανόλευκη’ οπαδική εξόρμηση…

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ