- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011


Κρίσιμη κόντρα με τον Ατρόμητο και, στο βάθος, Κέρκυρα…Με έναν πολύ σημαντικό αγώνα επανέρχεται στο Καυτανζόγλειο ο ΗΡΑΚΛΗΣ, για πρώτη φορά μέσα στο 2011. Για την 17η Αγωνιστική της Super League, οι ‘κυανόλευκοι’ αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο (Κυριακή 09/01) και καλούνται να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, προκειμένου να συνέλθουν βαθμολογικά, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.
Η ομάδα χρειάζεται την μαζική παρουσία μας στο γήπεδο και την συμπαράστασή μας, με την υποσημείωση ότι η ώρα έναρξης της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι πολύ νωρίς το απόγευμα, στις 15:00, κάτι, που θα πρέπει να το λάβουμε υπ’ όψιν στον προγραμματισμό μας. Οσοι θέλουν να προμηθευθούν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί της Κυριακής. Οι τιμές τους έχουν όπως σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας: Θύρες 7, 8: 15 ευρώΘύρες 12, 13, 14: 25 ευρώΘύρες 4, 5: 40 ευρώV.I.P: 75 ευρώ.
Βεβαίως, μετά τη σημαντικότατη αυτή αγωνιστική υποχρέωση για τη Super League, το ιδιαιτέρως απαιτητικό πρόγραμμα του ΗΡΑΚΛΗ, μην ξεχνούμε, ότι τον καλεί, μόλις τρεις μέρες μετά, την Τετάρτη 12/01, να αντιμετωπίσει στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα στον επαναληπτικό της Φάσης των ‘16’ του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στόχος, η πρόκριση στους ‘8’. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ε.Α.Κ. Κέρκυρας και θα αρχίσει στις 17:30, ενώ για την ανάδειξη του τελικού νικητή προβλέπεται ημίωρη παράταση ή, αν απαιτηθεί, και η διαδικασία των πέναλτι.

Ενα Γύρο πριν…Γυρνώντας το ρολόι της φετινής Super League ακριβώς ένα Γύρο πίσω, θα θυμηθούμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2010, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, έχοντας τον ‘αέρα’ της μεγάλης επιτυχίας στην πρεμιέρα, με τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να προηγηθούν με γκολ του Emmanuel Perrone, στο 63΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι λυτρώθηκαν με εντυπωσιακό γκολ του Karim Soltani στο 89΄.

Να σημειωθεί, ότι από πλευράς Ατρομήτου, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ηλίας Αναστασάκος στην εκπνοή της αναμέτρησης. Για την ιστορία εκείνης της αναμέτρησης, οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (71' Σφακιανάκης), Φαβάλι, Καραγκούνης (61' Μπρίτο), Καμαρά, Περόνε (83' Αναστασάκος). ΗΡΑΚΛΗΣ: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Χοσέμι, Λίμα, Παπαστεριανός (62' Σολτάνι), Ντάνι, Σίσιτς (73' Βέλιος), Μάρα, Κομπαγιάσι (63' Γκαρσία), Γιάκομπ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ