Το μοντέλο που "πλήγωσε" τον Ιγκουαΐν! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Το μοντέλο που "πλήγωσε" τον Ιγκουαΐν!


Πέρυσι όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, καθώς είχε εξαιρετικές εμφανίσεις και πολλά γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα είχε στο πλευρό του τη συμπατριώτισσά του και μοντέλο Σολεδάδ Φαντίνο.

Στο 2011 όμως δεν έκανε και το καλύτερο δυνατό ποδαρικό, αφού λόγω του τραυματισμού του στην πλάτη που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα υποβλήθηκε σε εγχείριση, γεγονός που τον αναγκάζει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις μήνες.

Για όσους όμως προτρέξουν και πουν ότι θα έχει παρηγοριά την "εκρηκτική" ηθοποιό και μοντέλο, ας γράψουν λάθος, αφού η Σολεδάδ Φαντίνο όχι μόνο άφησε εδώ και λίγο καιρό τον Αργεντινό διεθνή στράικερ αλλά είναι ήδη στο πλευρό ενός άλλου άνδρα...

Σύμφωνα με τα ταμπλόιντ στην Αργεντινή λοιπόν, η πρώην αγαπημένη του "Πιπίτα" πρόλαβε κιόλας να ερωτευτεί τον συνάδελφό της Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα, με τον οποίο πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο στην σαπουνόπερα "Contra las cuerdas".

Όπως αναφέρουν άτομα που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, οι δυο τους δείχνουν αχώριστοι, με τα αργεντίνικα ΜΜΕ να προσθέτουν με νόημα ότι οι όποιες ελπίδες είχε ο Ιγκουαΐν να έχει την φροντίδα της πρώην αγαπημένηςς του στο διάστημα της αποθεραπείας του, είναι πλέον μηδαμινές.

Δείτε την πρώην σύντροφο του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.
http://www.sport24.gr/Paraxena/to_montelo_poy_plhgwse_ton_igkoyain.749455.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ