o Καπετανιος διέκοψε τη μετάδοση! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

o Καπετανιος διέκοψε τη μετάδοση!

Δεν ήταν "τεχνικό το πρόβλημα" που παρουσιάστηκε στη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα Παναθηναϊκού-Καβάλας, μόλις ο ΠΑΟ πήρε το πέναλτι, με τον Σισέ να κάνει το 3-2.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε "μπουκάρει" στο μπουθ της συνδρομητικής τηλεόρασης, διαμαρτυρόμενος στον σπίκερ Άγγελο Στυλιάδη, ο οποίος είχε εκφράσει την άποψή ότι δεν υπήρχε ανατροπή στον Νίνη!


Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπιασε την κουβέντα με τον δημοσιογράφο, αλλά τελικά με την παρέμβαση των υπόλοιπων παραγόντων των "πρασίνων", αποχώρησε από τα δημοσιογραφικά θεωρεia.
Ο ήχος "διακόπηκε" και επανήλθε λίγα λεπτά αργότερα.
Όταν δηλαδή είχε βγει από τα μπουθ ο "καπετάνιος".

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/o_g_vardinogiannhs_diekopse_th_metadosh.751193.html

Καπετάνιος: "Μη μιλάνε οι σπίκερ για διαιτησία"

Δικαιολογημένη θεώρησε την εισβολή του στα δημοσιογραφικά ο Γιώργος Βαρδινογιάννης υποστηρίζοντας ότι οι σχολιαστές δεν πρέπει να κριτικάρουν την διαιτησία!


Την ... παρέμβασή του στα δημοσιογραφικά θεωρεία δικαιολόγησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μετά το ματς όταν υπεραμύνθηκε της ενέργειάς του να μπει και να διακόψει επί της ουσίας τη μετάδοση, κάνοντας ταυτόχρονα και υποδείξεις προς τους σχολιαστές.


"Πρέπει οι σπίκερ των αγώνων να μην μιλάνε για τη διαιτησία και να γίνονται εξπέρ. Σαν απλός φίλαθλος έχω το δικαίωμα να πω ότι απαγορεύεται στους σχολιαστές των αγώνων να κάνουν κρίσεις και μάλιστα ιδιοτελείς. Δεν είναι σωστό, αυτά παράγουν τη βία. Για τα διοικητικά δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο".
Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε: "Είναι λυπηρό ότι δεν θα αναλάβει την προεδρία ο κ. Πολέμης και λάθος που του ανακοίνωσε πριν το ματς. Εγώ ελπίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. Η οικογένειά μου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να βγει μπροστά. Έχουμε 1200 εργαζόμενους".

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ