- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - βάζελος 0-1 για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011
Δεν νομίζω ότι αρμόζει άλλος τίτλος στο χτεσινό παιχνίδι: πόρνη μπάλα. 1 σουτ έκανε ο βάζελος στην εστία κι έβαλε γκολ. 17 τελικές προσπάθειες είχαμε και δεν βάλαμε γκολ. Έτσι είναι η μπάλα, όμως, το έχουμε πει χιλιάδες φορές.


Παρά την ήττα δεν βλέπω λόγο για γκρίνια και μιζέρια. Η ομάδα έκανε χτες το καλύτερο παιχνίδι της, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο για 90 λεπτά, αλλά στάθηκε άτυχη. Κάτι η αστοχία μας, κάτι τα δοκάρια, κάτι ο Τζόρβας, όλα αυτά μαζί μας στέρησαν το τρίποντο το οποίο αναμφισβήτητα μας άξιζε. Κι ο ίδιος ο Φερέιρα δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε.
Δεν σταθώ πολύ στο ματς. Ξαναλέω, ότι παρά την μεγάλη πίκρα που μας άφησε το αποτέλεσμα, μπορούμε να δούμε φως με την έννοια ότι ο ΠΑΟΚ χτες έπαιξε μπαλάρα. Ήμασταν άτυχοι και χάσαμε από έναν αντίπαλο που ήταν ανύπαρκτος και μετά βίας πέρασε 3-4 φορές το κέντρο. Σε άλλα ματς θα σταθούμε πιο τυχεροί.


Συνθέσεις:


ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσερ (46' Μουσλίμοβιτς), Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Τσουκαλάς (59' Αθανασιάδης), Ίβιτς (83' Αρίας), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ετό.

Πράσινος λαγός: Τζόρβας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (92' Σιμάο), Νίνης (68' Καραγκούνης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού (45' Ιωαννίδης)
Γκολ: Νίνης 10'
Διαιτητής: Τριτσώνη


Κίτρινες: Κοντρέρας, Ιβιτς, Τσιρίλο, Γκαρσία - Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Κατσουράνης, Λέτο


Δεύτερη κίτρινη κάρτα: Κοντρέρας, Σπυρόπουλος


Έγραψε ο DonMits

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ