Αντ'ωνης Γιουκούδης ο επανομίτης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αντ'ωνης Γιουκούδης ο επανομίτης

Ο Αντώνης Γιουκούδης Υπήρξε σημαία του Άρη για πολλά χρόνια αλλά είχε ίδια ομάδα, ίδια μοίρα με πολλούς άλλους συμπαίκτες του.
Δεν πήραν την απόφαση να δοκιμάσουν σε έναν σύλλογο που έκανε πρωταθλητισμό παρά τις σοβαρότατες προτάσεις που είχαν αλλά πέρασαν στον ΠΑΟΚ χάνοντας την αγάπη των Αρειανών και κερδίζοντας μόνο τη δυσπιστία των αιώνιων αντιπάλων που ποτέ δεν τους έδειξαν ανάλογο θαυμασμό.



Aντώνης Γιουκούδης ήταν Eπιθετικός ,γεννήθηκε το 1969,είχε 1 συμμετοχή στην εθνική ανδρών Ελλάδος - στις 29/01/92


Οι Εθνικές ομάδες ως παραγωγική διαδικασία πάντα στην Ελλάδα λειτουργούσαν καλά και είχαν επιτυχίες. Το 1988 η Εθνική Ελπίδων μελος της οποίας ήταν ΚΑΙ Ο Γιουκούδης είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό με την Γαλλία, που είχε στις τάξεις της τον Ερίκ Καντονά.

ο Αντώνης Γιουκούδης Αγωνίστηκε έξι σεζόν στον Άρη και μετά τέσσερις στον ΠΑΟΚ (1993-97).Την σεζόν 1995-96 όαση στην επίθεση του ΠΑΟΚ ήταν ο Πάρης Ζουμπούλης, ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με δεκατρία γκολ ΕΝΏ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο Αντώνης Γιουκούδης, ο οποίος, είχε σκοράρει εννέα φορές.


Συμπαίκτες του στον ΑΡΗ ήταν οι Καρκαμάνης, Χατζηνικολάου, Μουστακίδης, Μαυρομουστακίδης, Μπουγιουκλής, Χαραλαμπίδης , Οικονομίδης, Σαμόλης, Κούης, Δημητριάδης, Αλεξανδρίδης και άλλοι..

Συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ ήταν οι Μιχόπουλος,Παναγιωτίδης,Χάβος,Καπετανόπουλος,Βολτέζος,Αλεξίου,Λαγωνίδης,Οικονομίδης,Λούχοβι,Μπορμπόκης,
Αναστασιάδης,Ζαγοράκης,Σκαρτάδος και άλλοι...

Διαβάστε περισσότερα:

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ