ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ



του Χάρη Στόικου




Με οδηγό το περσινό ματς του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κερδίσει αύριο τον ΠΑΟ και να μειώσει τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα.Σίγουρα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για το αυριανό παιχνίδι και σε αυτά θα σταθώ.


Το πλεονέκτημα που έχει είναι σαφές.


Προέρχετε από την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΟΣΦΠ και με την ψυχολογία στα ύψη.Επίσης σε όλα τα μεγάλα ματς στην φετινή σεζόν έδειξε χαρακτήρα και με αυτά προίκα θα πρασπαθήσει να κάμψει και την αντίσταση του ΠΑΟ.


Σίγουρα έχει και μειονεκτήματα όπου και αυτά είναι φανερά.Πρώτον είναι κουρασμένος από την προσπάθεια της Τετάρτης. Και δεύτερον και πιο σημαντικό εάν ο ΠΑΟ χάσει τότε τελειώνει και η σεμνή τελετή για το φετινό πρωτάθλημα.
Μην ξεχνάμε επίσης πως ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή είναι πληγωμένο θηρίο μετά το στραπάτσο της τετάρτης και όταν το θηρίο πληγώνετε καμιά φορά είναι πιο δυνατό.


Πάντως για να ολοκληρώσω αγωνιστικά και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ δεν θα έχει στην αποστολή και πάλι τον Βιτόλο και μάλλον και τον Κοντρέρας που επέστρεψε χθες ενώ μάλλον θα κάνει ντεμπούτο ο Έττο.
Όσο για τον ΠΑΟ τα προβλήματα είναι πιο σοβαρά αφού για τον αγώνα της Τούμπας δεν υπολογίζονται οι Μπουμσόνγκ και Βύντρα σίγουρα ενώ πολύ δύσκολα θα παίξει και Σισέ.Για εμένα ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα.

Τέλος η προϊστορία είναι με τον ΠΑΟΚ αφού σε 52 αγώνες από το 1960 ως και σήμερα έχει 25 νίκες 12 ισοπαλίες και 15 ήττες.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ