- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

του Χάρη Στόικου.

Γεια σας αναγνώστες, φίλοι και φίλες του ποδοσφαιρικού κόσμου.
Σήμερα θα ξεκινήσω να μιλάω με παροιμίες που ταιριάζουν με όσα ζήσαμε το Σάββατο στο Καραΐσκάκη και όσα ζούμε από την λήξη του ματς και μετά.
Η πρώτη λέει το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και η δεύτερη λέει κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
Πάνε γάντι νομίζω.Και εξηγούμε.Από τον Ολυμπιακό μέχρι τον Πανσερραικό συμφωνούμε πως όλοι λίγο πολύ έχουν αδικήσει κατά καιρούς.
Αλλά τα όργια των δύο <<μεγάλων>> του Ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχουν προηγούμενο.


Και δεν μιλάω μόνο για το σήμερα αλλά από τα παλιά τα χρόνια.Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω το τι είδαμε το Σάββατο τα έχουν πει άλλοι εγώ θα σταθώ στη φαρσοκωμωδία που ζούμε από την λήξη και μετά.Ξαφνικά εμφανίστηκαν πολλοί ευαίσθητοι για το ποδόσφαιρο και για το γεγονός πως το άθλημα περνάει κρίση με βία, κακή διαιτησία κ.α.
Πώς γίνετε ξαφνικά να έχουν πάρει όλοι θέση για το θέμα μήπως κάτι κρύβετε από πίσω.
Τέλος πάντων αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες.
Στην ουσία τώρα.Όταν λέω παραπάνω πως το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό αυτό γίνετε πάντα και σε όλα τα επίπεδα.Όταν λοιπόν ο ΠΑΟ πήγε να παίξει το Σάββατο χώρις διοίκηση και ο νεόκοπος Πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει δείξει με κινήσεις του πως θα κάνει τα πάντα για να πάρει το πρωτάθλημα δεν περιμένατε πως αν χρειαστεί θα σφάξει κιόλας ή μήπως θα σεβόταν τον αντίπαλό του.Σε καμία περίπτωση ίσα ίσα που εκεί θα βγάλει όλο του το μίσος και την δυναμική του για να καταλάβουν όλοι πως δεν τον σταματάει τίποτα.Και πάντα με την ανοχή της ΚΕΔ
.Πως αλλιώς θα πετύχαινε η συνταγή χώρις τον αρχιμάγειρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όσων αφορά την δεύτερη παροιμία μου κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι εννοώ πως δεν σημαίνει ότι επειδή το Σάββατο αδικήθηκε ο ΠΑΟ θα ξεχάσουμε το τι έκανε στο παρελθόν ο ίδιος.

Δεν θα ξεχάσουμε την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο ή στα αποδυτήρια του Καπετάνιου με τα όπλα και τους τραμπουκισμός του σε διαιτητές και παίκτες.
Ούτε θα ξεχάσω την περσινή δήλωση του κ.Πατέρα
Γενάρη μήνα πως ότι και να γίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα.Τότε βέβαια δεν είδα να ευαισθητοποιείται κάποιος από τους αρμόδιους του ποδοσφαιρικού χώρου.
Τέλος πάντων αυτά τα γράφω για να μην μας περνάνε για χαζούς και μας βάλουν στο τρύπακι να πάρουμε θέση υπέρ του ενός ελέφαντα ή του άλλου.
Άλλωστε όπως λέει και ο παππούς μου όταν μαλώνουν δύο ελέφαντες την πληρώνει πάντα το μυρμήγκι άρα γιατί να ασχοληθούμε.
Οπότε αυτά για σήμερα αύριο πάλι.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ