Γιώργος Χατζάρας: Ε, όχι και να πέσει το Αιγάλεω! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Γιώργος Χατζάρας: Ε, όχι και να πέσει το Αιγάλεω!

Ο Γιώργος Χατζάρας, ο προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με την κορυφαία διάκριση της ομάδας του Αιγάλεω, την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2004, ο άνθρωπος που πήρε το σύλλογο στη Β' Εθνική και τον ανέδειξε μεταξύ των πέντε καλύτερων ομάδων της Α' Εθνικής, επέστρεψε στο "Σίτι" για μια αποκλειστική συνέντευξη. Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ ήρθε σε επαφή μαζί του και με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τι απάντησε στις ερωτήσεις που του κάναμε:


Σας είδαμε στην εξέδρα την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Τι νοιώσατε που επιστρέψατε στο Αιγάλεω, έστω σαν φίλαθλος μετά από καιρό;

Ένιωσα όμορφα και χάρηκα που ήμουν σε γνωστό περιβάλλον. Είχα συναισθήματα ανάμικτα xαράς και λύπης συντροφιά με φίλους Αιγαλεώτεs.

Σίγουρα η ομάδα που αφήσατε δεν έχει σχέση με τη σημερινή. Ποιες είναι οι διαπιστώσεις σας;

Το Αιγάλεω ήταν πολύ καλό με σωστό προσανατολισμό και σε φάση άμυνας και επίθεσης. Άδικο το αποτέλεσμα αλλά η μπάλα έτσι είναι. Έχει καλό προπονητή και θέλει υπομονή.

Πως είδατε τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου;

Εξεπλάγην από τον κόσμο και ειδικά είδα πολλά νέα παιδιά, νέοι φίλαθλοι και αυτό πιστεύω θα είναι η δύναμη του για να μπορέσει να βαδίσει στουs δύσκολους δρόμους τηs αναγέννησηs. Τα νέα παιδιά είναι το μέλλον. Καμία ομάδα Δ’ Εθνικηs δεν εχει τετοιο κοσμο...

Έχετε τεράστια πείρα από ομάδες υψηλότερων κατηγοριών. Πως κρίνετε το επίπεδο του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής;
Δεν γνωρίζω από Δ' Εθνική, αλλά νομίζω ότι αυτός ο όμιλος είναι πιο ποιοτικός και δυνατός, έχει ιστορικές ομάδεs. Μου άρεσε ένας πιτσιρίκος που έπαιζε από αριστερά (σ.σ. Δουκάκης).

Με το χέρι στην καρδιά: Θα λέγατε ότι το Αιγάλεω είναι πιθανό να υποβιβασθεί;
Ε όχι και να πέσει! Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, θα συνέρθουν και θα κάνουν καλή πορεία.
Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον;
Άγνωσται αι βουλαί του ΚΥΡΙΟΥ...

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ο Γιώργος Χατζάρας αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση για την τεράστια επιτυχία να οδηγήσει την ομάδα στην Ευρώπη και νοιώθει περήφανος που συνέβαλε και εκείνος σ' αυτή τη διάκριση, η οποία συμβαίνει όπως μας είπε κάθε 50 χρόνια. Στα 5 έτη που είχε την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω (1999-2004), πέτυχε 70 νίκες, σημείωσε 35 ισοπαλίες και ηττήθηκε 47 φορές σε συνολικά 152 αγώνες πρωταθλήματος. Επανήλθε για ένα μικρό διάστημα και στην αρχή της περιόδου 2005-06, χωρίς ωστόσο την ίδια επιτυχία.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ